pentiti
80+ Silver
Artık sistem otomatik değil diye biliyorumMining yapmayı 0,00996 ETH varken elimde bırakmıştım. Bildiğim kadarıyla 0,01 olunca cüzdana yansıyor. Bende onu şimdi yapayım dedim bari, mining yapanlara soruyorum 0,01 sizin cüzdanınıza ne zamana kadar yansıdı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@cfranko hoca sen bılırsın
Ethermine ise onu gas ücretini ödeyip cüzdana kendin aktarıyorsun diye biliyorum.Mining yapmayı 0,00996 ETH varken elimde bırakmıştım. Bildiğim kadarıyla 0,01 olunca cüzdana yansıyor. Bende onu şimdi yapayım dedim bari, mining yapanlara soruyorum 0,01 sizin cüzdanınıza ne zamana kadar yansıdı?
Alıntıyı görüntüle
Transfer ücreti. Gas (yakıt) diye geçiyor sistemde.gas ücreti ne hocam
Hoca bana detaylı bilgi lazım o ne nerden ödeniyo ne kadar ücret hocaTransfer ücreti. Gas (yakıt) diye geçiyor sistemde.
Çok da bilgili degilim bu konularda yani böyle bir şey olduğunu bilmiyordum daha doğrusu yeni mi çıktı neTransfer ücreti. Gas (yakıt) diye geçiyor sistemde.
London güncellemesi ile yeni gelen bir şey. Nasıl yapılıyor bilmiyorum, başka bir havuz kullanıyordum ben ama ethermine da o sisteme geçti london güncellemesiyle beraber.Hoca bana detaylı bilgi lazım o ne nerden ödeniyo ne kadar ücret hoca
Çok da bilgili degilim bu konularda yani böyle bir şey olduğunu bilmiyordum daha doğrusu yeni mi çıktı ne
En son güncelleme her ayın 28inde yatıyordu geçen aya kadar şuan durum nedir bilgim yok. Her zaman değişiyor birşeyler sabit kalmıyor.Mining yapmayı 0,00996 ETH varken elimde bırakmıştım. Bildiğim kadarıyla 0,01 olunca cüzdana yansıyor. Bende onu şimdi yapayım dedim bari, mining yapanlara soruyorum 0,01 sizin cüzdanınıza ne zamana kadar yansıdı?
Alıntıyı görüntüle
London güncellemesi ile yeni gelen bir şey. Nasıl yapılıyor bilmiyorum, başka bir havuz kullanıyordum ben ama ethermine da o sisteme geçti london güncellemesiyle beraber.
Kaç Gvei verdin transfere?Alıntıyı görüntüle
Request dedim tüm ETH lerim gitti deeee Binance hesabimda gozukmuyo hocaaam