Daha mantıklı olacaktır.teşekkür ederim dostum nazik önerin için
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim dostum.kararsızlık içerisindeyim rx 570 li sistem bakıyorum şimdi
Daha mantıklı olacaktır.teşekkür ederim dostum nazik önerin için
teşekkür ederim dostum.kararsızlık içerisindeyim rx 570 li sistem bakıyorum şimdi
kesinlikle alınmaz çöp öncelikle elinde harddisk veya ssd varmı 3500 tl ye çıkarsan kat kat daha iyi öneririm o pc ye yaklaşma bileMerhaba dostlar uygun fiyata kasa almak istiyorum (0-3000tl)bu kasaya göz attım hoşuma gitti.fiyatına göre nasıl ? iyi midir ? cs go için istiyorum ortalama fps ne
olur ? https://www.hepsiburada.com/destroy-entry-x2-amd-athlon-3000g-16gb-240gb-SSD-freedos-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000S74XT?magaza=imza bilişim
evet dostum 4k ya kadar çıkarabilirim fiyatıkesinlikle alınmaz çöp öncelikle elinde harddisk veya SSD varmı 3500 TL ye çıkarsan kat kat daha iyi öneririm o PC ye yaklaşma bile
kankam helal olsun uğraşmışsın ne diyelimSistemi 16gb 3600mhz RAM ile 2256 TL'ye topladım (ramler daha iyi kasa daha iyi)
WD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Amd Athlon 3000g 3.5ghz Am4 4mb Cache İşlemci Yd3000c6fhbox Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Athlon 3000g 3.5ghz Am4 4mb Cache İşlemci Yd3000c6fhbox arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gskıll Ripjawsv 16gb (2x8gb) 3600 Mhz Ddr4 Cl18 1. Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gskıll Ripjawsv 16gb (2x8gb) 3600 Mhz Ddr4 Cl18 1. arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
evet 500
evet dostum 4k ya kadar çıkarabilirim fiyatı
kankam helal olsun uğraşmışsın ne diyelim
teeşkkürler dostum ilgi ve alakan için.diğer arkadaşlarada teşekkürler hayırlı akşamlarAlıntıyı görüntülehttps://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5an/ bu şekilde alıp şimdilik elindeki harddiski veya SSD yi kullanabilirsin en iyi tercih böyle olur