Neler Yeni

0.5 MS ile 1 ms arasındaki fark

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Hangisi daha iyi 0.5 MS 1 ms den daha mı iyi?

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
İkisinin arasındaki farkı göz ile göremezsin.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bildiğim kadarıyla bunlar daha çok giriş gecikmesi olduğundan çok büyük farkı olmasa gerek. Ben olsam alacağım monitörün "click to photon latency" değerlerine bakarım bunu sanırım rtings yayınlıyordu.

Ayrıca GTG ve MPRT gecikmelerinin birine gerçek diğerine sahte gecikme değeri denmesini doğru bulmuyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Şenyiğit
Peki hocam 4 MS ile 0.5 salise gözle görülürmü
Hocam 60 Hz 19 inc monitörden, 1ms 75 Hz ye geçiş yaptığımda oyun oynamadığımı fark ettim. 4 ms büyük bir fark aslında onun bir hesaplaması vardı ama onu unuttum.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla bunlar daha çok giriş gecikmesi olduğundan çok büyük farkı olmasa gerek. Ben olsam alacağım monitörün "click to photon latency" değerlerine bakarım bunu sanırım rtings yayınlıyordu.

Ayrıca GTG ve MPRT gecikmelerinin birine gerçek diğerine sahte gecikme değeri denmesini doğru bulmuyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/1173...58qm-24-5-280hz-0-5ms-g-sync-full-hd-monitor/ hocam alıcağım monitör bu alınır mı? genellikle e-spor oyunları oynuyorum valorant vb fln

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
https://www.gaming.gen.tr/urun/1173...58qm-24-5-280hz-0-5ms-g-sync-full-hd-monitor/ hocam alıcağım monitör bu alınır mı? genellikle e-spor oyunları oynuyorum valorant vb fln
TN panel, gördüğüm kadarıyla monitörde gecikme değerleri güzel (hem giriş hem de ekran bakımından) ama kontrast ve gri dağılımı biraz kötü, ayrıca hazır renk ayarları pek iyi durmuyor. Tabii bu modelden modele değişir ve aslında tipik bir TN panel durumudur. E-spor oyunları oynuyormuşsunuz, eğer ki monitördeki bu özelliklere takılmıyorsanız alabilirsiniz. Sadece alırken artıların eksilerin farkında olmak önemli.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
TN panel, gördüğüm kadarıyla monitörde gecikme değerleri güzel (hem giriş hem de ekran bakımından) ama kontrast ve gri dağılımı biraz kötü, ayrıca hazır renk ayarları pek iyi durmuyor. Tabii bu modelden modele değişir ve aslında tipik bir TN panel durumudur. E-spor oyunları oynuyormuşsunuz, eğer ki monitördeki bu özelliklere takılmıyorsanız alabilirsiniz. Sadece alırken artıların eksilerin farkında olmak önemli.
Hocam sizin tavsiyeniz nedir 1080p de oynuyorum

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Hocam sizin tavsiyeniz nedir 1080p de oynuyorum
Açıkça bir süredir monitör piyasasını pek araştırmıyorum, birkaç tavsiye veririm ama onların da fiyatı şimdi çok artmıştır. Bunun için direkt olarak monitör tavsiyesi konusu açmalısınız.

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Açıkça bir süredir monitör piyasasını pek araştırmıyorum, birkaç tavsiye veririm ama onların da fiyatı şimdi çok artmıştır. Bunun için direkt olarak monitör tavsiyesi konusu açmalısınız.
Olsun hocam bilgili birine benziyorsunuz 1-2 tane tavsiye verirseniz sevinirim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Olsun hocam bilgili birine benziyorsunuz 1-2 tane tavsiye verirseniz sevinirim

Biraz araştırdım bu monitörü buldum bence değerlendirilebilir. Birkaç incelemesini vs izleyin çünkü bunda ghosting olabilir diye düşünüyorum.

Top Bottom