0.5 MS 1ms den daha iyi ama hissedilicek bi fark değil 4 MS le 0.5 MS i karşılaştırmıyoruzHangisi daha iyi 0.5 MS 1 ms den daha mı iyi?
Yani çoğu oyuncu monitörde 1 ms varya o yüzde. Sordum 0.5 salise nedir merak ettim0.5 MS 1ms den daha iyi ama hissedilicek bi fark değil 4 MS le 0.5 MS i karşılaştırmıyoruz
Peki hocam 4 MS ile 0.5 salise gözle görülürmüİkisinin arasındaki farkı göz ile göremezsin.
Hocam 60 Hz 19 inc monitörden, 1ms 75 Hz ye geçiş yaptığımda oyun oynamadığımı fark ettim. 4 ms büyük bir fark aslında onun bir hesaplaması vardı ama onu unuttum.Peki hocam 4 MS ile 0.5 salise gözle görülürmü
https://www.gaming.gen.tr/urun/1173...58qm-24-5-280hz-0-5ms-g-sync-full-hd-monitor/ hocam alıcağım monitör bu alınır mı? genellikle e-spor oyunları oynuyorum valorant vb flnBildiğim kadarıyla bunlar daha çok giriş gecikmesi olduğundan çok büyük farkı olmasa gerek. Ben olsam alacağım monitörün "click to photon latency" değerlerine bakarım bunu sanırım rtings yayınlıyordu.
Ayrıca GTG ve MPRT gecikmelerinin birine gerçek diğerine sahte gecikme değeri denmesini doğru bulmuyorum.
TN panel, gördüğüm kadarıyla monitörde gecikme değerleri güzel (hem giriş hem de ekran bakımından) ama kontrast ve gri dağılımı biraz kötü, ayrıca hazır renk ayarları pek iyi durmuyor. Tabii bu modelden modele değişir ve aslında tipik bir TN panel durumudur. E-spor oyunları oynuyormuşsunuz, eğer ki monitördeki bu özelliklere takılmıyorsanız alabilirsiniz. Sadece alırken artıların eksilerin farkında olmak önemli.https://www.gaming.gen.tr/urun/1173...58qm-24-5-280hz-0-5ms-g-sync-full-hd-monitor/ hocam alıcağım monitör bu alınır mı? genellikle e-spor oyunları oynuyorum valorant vb fln
Hocam sizin tavsiyeniz nedir 1080p de oynuyorumTN panel, gördüğüm kadarıyla monitörde gecikme değerleri güzel (hem giriş hem de ekran bakımından) ama kontrast ve gri dağılımı biraz kötü, ayrıca hazır renk ayarları pek iyi durmuyor. Tabii bu modelden modele değişir ve aslında tipik bir TN panel durumudur. E-spor oyunları oynuyormuşsunuz, eğer ki monitördeki bu özelliklere takılmıyorsanız alabilirsiniz. Sadece alırken artıların eksilerin farkında olmak önemli.
Açıkça bir süredir monitör piyasasını pek araştırmıyorum, birkaç tavsiye veririm ama onların da fiyatı şimdi çok artmıştır. Bunun için direkt olarak monitör tavsiyesi konusu açmalısınız.Hocam sizin tavsiyeniz nedir 1080p de oynuyorum
Olsun hocam bilgili birine benziyorsunuz 1-2 tane tavsiye verirseniz sevinirimAçıkça bir süredir monitör piyasasını pek araştırmıyorum, birkaç tavsiye veririm ama onların da fiyatı şimdi çok artmıştır. Bunun için direkt olarak monitör tavsiyesi konusu açmalısınız.
Olsun hocam bilgili birine benziyorsunuz 1-2 tane tavsiye verirseniz sevinirim