José Mourinho 80+ Silver Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 3,706 6 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 AMD ama İ9 yazmış: Merhaba ben Volkan Konak Devamı için tıklayın... Konuyla alakasız mesaj/spam
AMD ama İ9 80+ Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 144 6 Mart 2022 #15 SUPRAAAAAAAA yazmış: Konuyla alakasız mesaj/spam Devamı için tıklayın... Hocam Hocam açıklanan korona vakalara inanmıyorum onunla dalga geçme amaçlı bunu yazdım. Raporlamazsan sevinirim.
SUPRAAAAAAAA yazmış: Konuyla alakasız mesaj/spam Devamı için tıklayın... Hocam Hocam açıklanan korona vakalara inanmıyorum onunla dalga geçme amaçlı bunu yazdım. Raporlamazsan sevinirim.
José Mourinho 80+ Silver Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 3,706 6 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 AMD ama İ9 yazmış: Hocam Hocam açıklanan korona vakalara inanmıyorum onunla dalga geçme amaçlı bunu yazdım. Raporlamazsan sevinirim. Devamı için tıklayın... bende espirisine dedim zaten
AMD ama İ9 yazmış: Hocam Hocam açıklanan korona vakalara inanmıyorum onunla dalga geçme amaçlı bunu yazdım. Raporlamazsan sevinirim. Devamı için tıklayın... bende espirisine dedim zaten