fotoda hata kodu falan varsa yazar mısın ?Merhabalar,
Öncelikle orijinal bir W10'a sahibim. KB5004476 kodlu güncellemeyi yüklerken başlıktaki hata ile karşılaştım. Bu sorunu sıkıntısız bir şekilde hangi yollardan çözebilirim?
Ekteki görsel umarım daha açıklayıcı olmuştur. Şimdiden teşekkürler.
Hocam aynısını yaptım ama "sorun giderme sorunu belirleyemedi" yazıyor.Öncelikle Windows Update kısmına gir, Sol taraftaki Bir Ayar Bul kısmına Sorun Gider yazıp kırmızı ile belirttiğim seçeneğe tıkla.
Alıntıyı görüntüle
Açılan pencerede kırmızı ile belirttiğim seçeneğe tıklayıp, Sorun Gidericiyi Çalıştır tuşuna tıkla.
Alıntıyı görüntüle
Son olarak açılan pencerede sorun giderici çalışacak ve büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir, bu 1 ila 10 dakika arası sürebilir.
Sorun giderici sorunları bulduktan sonra Düzelt gibi bir seçenek çıkması gerekiyor, ona tıklayıp sorunları giderebilirsiniz.
Eğer yardımcı olduysam mesajımın alt kısmındaki ''Rapor Et'' kısmından En İyi Cevap seçeneğini işaretleyip raporlayabilir ve beni mutlu edebilirsin.
İyi forumlar.
Bende bir sıkıntı olunca bu yol çözüyordu sorunumu ama her sorunu çözmüyormuş demek ki, üzgünüm.Hocam aynısını yaptım ama "sorun giderme sorunu belirleyemedi" yazıyor.
Bu sorunu kendimde de dahil birkaç kez gördüm genelde formatsız geçmiyor. Microsoft Forum'a sorulması daha mantıklı.Hocam aynısını yaptım ama "sorun giderme sorunu belirleyemedi" yazıyor.
Teşekkür ederim hocam oraya da sorayım.Bu sorunu kendimde de dahil birkaç kez gördüm genelde formatsız geçmiyor. Microsoft Forum'a sorulması daha mantıklı.