Neler Yeni

0x8007371b W10 Update Hatası

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
Merhabalar,
Öncelikle orijinal bir W10'a sahibim. KB5004476 kodlu güncellemeyi yüklerken başlıktaki hata ile karşılaştım. Bu sorunu sıkıntısız bir şekilde hangi yollardan çözebilirim?
Ekteki görsel umarım daha açıklayıcı olmuştur. Şimdiden teşekkürler.

Ekler

• IMG_20210619_025437.jpg
    IMG_20210619_025437.jpg
    3 MB · Hit: 46

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Merhabalar,
Öncelikle orijinal bir W10'a sahibim. KB5004476 kodlu güncellemeyi yüklerken başlıktaki hata ile karşılaştım. Bu sorunu sıkıntısız bir şekilde hangi yollardan çözebilirim?
Ekteki görsel umarım daha açıklayıcı olmuştur. Şimdiden teşekkürler.
fotoda hata kodu falan varsa yazar mısın ?
göremiyorum yakınlaştırma yaptığım zaman da çok fazla oluyor ......

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öncelikle Windows Update kısmına gir, Sol taraftaki Bir Ayar Bul kısmına Sorun Gider yazıp kırmızı ile belirttiğim seçeneğe tıkla.
1624073567731.png

Açılan pencerede kırmızı ile belirttiğim seçeneğe tıklayıp, Sorun Gidericiyi Çalıştır tuşuna tıkla.
1624073781643.png

Son olarak açılan pencerede sorun giderici çalışacak ve büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir, bu 1 ila 10 dakika arası sürebilir.

Sorun giderici sorunları bulduktan sonra Düzelt gibi bir seçenek çıkması gerekiyor, ona tıklayıp sorunları giderebilirsiniz.

Eğer yardımcı olduysam mesajımın alt kısmındaki ''Rapor Et'' kısmından En İyi Cevap seçeneğini işaretleyip raporlayabilir ve beni mutlu edebilirsin.
İyi forumlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jgem

Jgem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle Windows Update kısmına gir, Sol taraftaki Bir Ayar Bul kısmına Sorun Gider yazıp kırmızı ile belirttiğim seçeneğe tıkla.
Alıntıyı görüntüle

Açılan pencerede kırmızı ile belirttiğim seçeneğe tıklayıp, Sorun Gidericiyi Çalıştır tuşuna tıkla.
Alıntıyı görüntüle

Son olarak açılan pencerede sorun giderici çalışacak ve büyük ihtimalle sorununuzu çözecektir, bu 1 ila 10 dakika arası sürebilir.

Sorun giderici sorunları bulduktan sonra Düzelt gibi bir seçenek çıkması gerekiyor, ona tıklayıp sorunları giderebilirsiniz.

Eğer yardımcı olduysam mesajımın alt kısmındaki ''Rapor Et'' kısmından En İyi Cevap seçeneğini işaretleyip raporlayabilir ve beni mutlu edebilirsin.
İyi forumlar.
Hocam aynısını yaptım ama "sorun giderme sorunu belirleyemedi" yazıyor.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bende bir sıkıntı olunca bu yol çözüyordu sorunumu ama her sorunu çözmüyormuş demek ki, üzgünüm.

• Beğen

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Bu sorunu kendimde de dahil birkaç kez gördüm genelde formatsız geçmiyor. Microsoft Forum'a sorulması daha mantıklı.

• Beğen
Top Bottom