Motor taşır sorun yaşamaz. Ancak yokuş çıktığında sıkıntı çıkartır.skoda kamiq 1.0 tsı 2021 aile arabası olarak kulanacağız 5 kişi binecek ve 5-10 kg yük yüklenecek sizce motor bu yükü taşırmı ? 1.0 motor olduğu için zorlanırmı ?
Motor taşır sorun yaşamaz. Ancak yokuş çıktığında sıkıntı çıkartır.skoda kamiq 1.0 tsı 2021 aile arabası olarak kulanacağız 5 kişi binecek ve 5-10 kg yük yüklenecek sizce motor bu yükü taşırmı ? 1.0 motor olduğu için zorlanırmı ?
O zaman hayırlı olsun. İndirimi Kodiaq ta kullandırıyorlar mı ? Yani engelli indirimli olarak üst bir limit konuşuluyordu diye hatırlıyorum.arabayı engelli indirimi ile alacağımız için 166000 TL oluyor satarken normal fiyatında 70 bin aşağı satarsak bence rahat satılır
olsun.neden ki arabayı annem kulanacak çok hız yapmayacak max 80
Ben almazdım.hiç alınmazmı fiyatı 166000 TL engelllli ötv indirimi ile
havada kapın şu piyasadahiç alınmazmı fiyatı 166000 TL engelllli ötv indirimi ile
TSI motor Turbolu motor gibidir. 1.0 TSI 1.6 normal motor gibi düşünmek mateamtiksek olarak bile doğrudur. Yani zorlanmaz..skoda kamiq 1.0 tsı 2021 aile arabası olarak kulanacağız 5 kişi binecek ve 5-10 kg yük yüklenecek sizce motor bu yükü taşırmı ? 1.0 motor olduğu için zorlanırmı ?