F Fueren 80+ Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 11 Nisan 2025 #1 Oyun oynamıyorum, kod yazıyorum. Mümkünse TKL olması tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.
HouSH 80+ Gold Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 6,251 Reaksiyon skoru 2,543 11 Nisan 2025 #2 Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr
Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & More www.temu.com MCHOSE Ace60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9) Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun. www.gaming.gen.tr MCHOSE G75 PRO Matcha Latte V2 Gaming Klavye Kompakt %75 düzeni, conta montaj tasarımı ve ses emici köpüğü, rahat bir yazma deneyimi sağlar. www.gaming.gen.tr
A arze 80+ Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 23 Reaksiyon skoru 2 11 Nisan 2025 #3 ben membran kullanıyorum ama kuzenimde bu klavye var, https://www.rampage.com.tr/collecti...-red-swich-q-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-rgb hissiyat olarak keyifli bir deneyim sunuyor.
ben membran kullanıyorum ama kuzenimde bu klavye var, https://www.rampage.com.tr/collecti...-red-swich-q-mekanik-gaming-oyuncu-klavye-rgb hissiyat olarak keyifli bir deneyim sunuyor.
HakQuanius01 80+ Katılım 17 Mart 2025 Mesajlar 340 Reaksiyon skoru 101 11 Nisan 2025 #4 Lenovo Lecoo GK304 Red Switch RGB Mekanik Türkçe Q Siyah Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Lenovo Lecoo GK304 Red Switch RGB Mekanik Türkçe Q Siyah Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
grant 80+ Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 492 Reaksiyon skoru 130 11 Nisan 2025 #5 Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com
Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri Fiyatları ve Özellikleri Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Mekanik Klavye Beyaz - Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com