1-1.5m Araç Tavsiyesi

xivmrtxiv

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese iyi forumlar. Başlıkta da görüldüğü üzere 1-1.5 milyon arası alınabilecek mantıklı 2.el araç tavsiyesi istiyorum. Otomatik vites, mümkünse yüksek modelli ve uzun yolda üzmeyecek, masraf çıkartmayacak veya az çıkartacak araba önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi forumlar. Başlıkta da görüldüğü üzere 1-1.5 milyon arası alınabilecek mantıklı 2.el araç tavsiyesi istiyorum. Otomatik vites, mümkünse yüksek modelli ve uzun yolda üzmeyecek, masraf çıkartmayacak veya az çıkartacak araba önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
superb 1.6 bulunabılır passat olabılır mersedes c 200 olabılır bulunabılırse

hatchback , suv ,sedan ? bunlarıda belirtinki arkadaşlar ona göre yorum ve öneride bulunsun

superb 1.6 bulunabılır passat olabılır mersedes c 200 olabılır bulunabılırse
SuberB
Passata göre daha geniş onun dışında çoğu şeyi aynı suberb varken Passat alınmaz

1.550'ye falan 2.elde Kona Elektrik 2024 var ben olsam onu alırdım 😇.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesela;

Yeni kasalarï olabilir ama suberB daha mantıklı 2018 2019 bulunur o paraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gorunus olarakda öyle Spor far, Tampon,jant taksa güzel oluyor
Çok temiz 2016 bulabilir 2018 de bulabilir ama superb kesinlikle alınabilecek bir araba özellikle 1.6 dizel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri