Maximum 300.000 tl ye araba alacağım ne önerirsiniz?

Reaksiyon skoru
121
Selamlar herkese, en fazla 300k ya (1 lira daha çıkamıyoruz) araba önerir misiniz
Otomatik, hatchback masraf çıkarmayacak bir arabaya ihtiyacımız var pejo 206 bakıyorum da emin olamadım.
Arabayı annem de kullanacağı için manuel olmaz maalesef ancak bir fırsat denk gelirse manuel olabilir.
Şu modellere bakabilirsin dediğiniz bir araç varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Selamlar herkese, en fazla 300k ya (1 lira daha çıkamıyoruz) araba önerir misiniz
Otomatik, hatchback masraf çıkarmayacak bir arabaya ihtiyacımız var pejo 206 bakıyorum da emin olamadım.
Arabayı annem de kullanacağı için manuel olmaz maalesef ancak bir fırsat denk gelirse manuel olabilir.
Şu modellere bakabilirsin dediğiniz bir araç varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
206 otomatiği AL4 şanzımandır geçmişte nasıl kulllanıldığı ve düzenli bakımları yapılıp yapılmadığı önemli yoksa baya masraf açar dikkat etmeni öneririm eski kasa araçlarda otomatik düşünüyorsan japon grubundan şaşmamak lazım

alacagınız araba ile sanayicilerle akraba olma garanti bu arada

Tutulmayan japon bak mazda mitsubishi veya subaru.

Geri