Neler Yeni

300.000 TL Otomatik Araba Önerisi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Herkese merhaba 300.000₺ bütçem var ve otomatik araba almak istiyorum ve bu araba benim ilk arabam olacak bundan dolayı hatchback olması benim için daha iyi park yapma açısından fakat araçlar hakkında pek bi fikrim yok aklımdaki modeller İbiza Cupra,Pejo 308 premium plus,polo,a3,pejo 207,fiat punto,mini cooper bu tarz spor görünümlü arabalara bakıyorum aklımdaki modeller bunlar sizce hangisini tercih etmeliyim ya da önerdiğiniz bir araç var mı? Teşekkür ederim şimdiden.
honda civic fd6 bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kesin bişey diyemeyiz arabının nasıl kullanıldığına bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede sadece park kolay diye hb şartı koşmayın sedandada kolay parledersiniz ve fd6 iyi bi seçenek 1.6 benzinli olmasına rağmen 6.4 lt yakıyoruz şehir içi sanayiye gitmez zaten, temiz kuşlanıldıysa tabi
nasıl 6.4lt yakıyonuz ya :(

ExploiT

80+ Bronze
Bu bütçeye otomatik yüksek km almaktansa düşük km li bir araç almayı tercih ederim. Ancak istekleriniz doğrultusunda fd6 kasa civic olabilir. Ama önceliğim düşük km daha yeni bir araç olurdu.

muskA

80+ Silver
Peki alırken nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz var mı acaba?
Alt takım,şase direklerde oynama olmaması,değişenler,motor durumu, km 200 bini geçmemişse daha iyi olur,malum şanzıman otomatik,kısacası bunlara dikkat edip doğru arabayı bulursanız ekspertize sokup olumlu sonuç alıp hayırlı olsunu da ilk biz deriz :)

Son düzenleme:

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Bu bütçeye otomatik yüksek km almaktansa düşük km li bir araç almayı tercih ederim. Ancak istekleriniz doğrultusunda fd6 kasa civic olabilir. Ama önceliğim düşük km daha yeni bir araç olurdu.
Önerebileceğiniz yeni ve düşük kilometreli araç ya da araçlar nedir peki

ExploiT

80+ Bronze
Önerebileceğiniz yeni ve düşük kilometreli araç ya da araçlar nedir peki
Eksik yazmışım kusura bakma düşük km'li manuel araçlar tercih ederim yazacaktım :) Denk getirebilirseniz Opel Astra H kasa 1.3cdti da bakabilirsiniz. Benzinli otomatiğine bakmayın sadece dizel otomatiği alınır. Yakıt cimrisi bir araç bende de manuel versiyonu mevcut 2011 modeli 98 binde aldım kasım ayında 110 bindeyim şuan şehir içi kullanıyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Eksik yazmışım kusura bakma düşük km'li manuel araçlar tercih ederim yazacaktım :) Denk getirebilirseniz Opel Astra H kasa 1.3cdti da bakabilirsiniz. Benzinli otomatiğine bakmayın sadece dizel otomatiği alınır. Yakıt cimrisi bir araç bende de manuel versiyonu mevcut 2011 modeli 98 binde aldım kasım ayında 110 bindeyim şuan şehir içi kullanıyorum.
H kasa easytronic şanzımana hiç bulaşmamasını öneriyorum. Gerçekten sorunlu ve hantal bir şanzıman.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
H kasa easytronic şanzımana hiç bulaşmamasını öneriyorum. Gerçekten sorunlu ve hantal bir şanzıman.
Hocam şuan aklımda fd6 öncelikli fakat temizini bulmakta zorluk yaşıyorum 300.000tlye. Kilometreleri yüksek fakat pek problem olmayacağını düşünüyorum.Bulamazsam İbiza Cupra,İbiza Bocanegra,Pejo 207,Pejo 308,Fiat Punto,Audi A3,BMW 1.16 diğer tercihlerim.Fiat Puntoya biraz daha sıcağım çünkü kilometresi düşük ve yaş açısından biraz daha gençler diğer araçlara göre
:)

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam şuan aklımda fd6 öncelikli fakat temizini bulmakta zorluk yaşıyorum 300.000tlye. Kilometreleri yüksek fakat pek problem olmayacağını düşünüyorum.Bulamazsam İbiza Cupra,İbiza Bocanegra,Pejo 207,Pejo 308,Fiat Punto,Audi A3,BMW 1.16 diğer tercihlerim.Fiat Puntoya biraz daha sıcağım çünkü kilometresi düşük ve yaş açısından biraz daha gençler diğer araçlara göre
:)
Denilen gibi otomatikleri sorunsuz. Misal bir araç attım emsali bulunur. Yalnız bu tarz ellenmemiş olursa daha iyi olur.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam mersindeyiz heryer düzlük burda yokuş çok az, gazada fazla yüklenmeyiz %10 felan basarız 2.5 devirdede vitesi atarız.
Hocam cok yakiyor diye binmedik arabaya 11 yılda 20k km yapmışız suan deposunda 7tlden alinma benzin 5tlden alinma lpg duruyor istanbuldayiz trafik dur kalk vs lpgde fayda etmedi

yusuftheayay

80+ Bronze
Hocam cok yakiyor diye binmedik arabaya 11 yılda 20k km yapmışız suan deposunda 7tlden alinma benzin 5tlden alinma lpg duruyor istanbuldayiz trafik dur kalk vs lpgde fayda etmedi
O benzini kullanmayın zaten zarar verir arabaya, yozgatta bitane arkadaşım vardı onlardada 2 üst model vardı 10lt altını görmüyor diyodu

ExploiT

80+ Bronze
Dizel versiyonda kararlı çalışıyor. O yuzden benzinli versiyonu almayın dedim dizel versiyonunda çok daha kararlı. Hatta şu video dan uzun süreli bir kullanıcısını inceleyebilirsiniz. Kesinlikle FD6 civic daha iyi bir tercih ancak km daha yüksek ve model yılı daha düşük olacağından önerim bu olur

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
O benzini kullanmayın zaten zarar verir arabaya, yozgatta bitane arkadaşım vardı onlardada 2 üst model vardı 10lt altını görmüyor diyodu
benzinde ne olabilir ki haftada bir veya 2 haftada bir kullanıyoruz arabayı bir sorunu olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,296
Üyeler
161,026
Son üye
XSaikaTR
Top Bottom