Neler Yeni

Yardım 1.1 Milyon TL'ye Hangisi Alınır?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
Bütçe
1150000
SUV-Crossover tarzı bir araç arıyoruz. Sorunsuzluk için Toyota, Honda gibi markalar önceliğim. C-D segmenti (CR-V, Tucson gibi) araçlar ihtiyaca göre çok büyük geliyor ama yine de değerlendirebiliriz. Önerilerinizi bekliyorum.

Şuanlık içimize sinen modeller:

1- Honda HR-V
1736613612537.png

2- Toyota C-HR
1736614505717.png

3- Hyundai Kona
1736614451747.png

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Eray Yılmaz
1. ch r hybrid i göz önüne al mantıklı bir tercih parçaları maliyetli ama 2. hr v gayet güzel bir araç ama ne gördüm ne duydum bu aracı tr'de 3. kona derdim hyundai sonuç olarak ve çok tercih edilen bir kasa değil bir sebebi olmalı diye düşünüyorum şahsi fikrim hiç biri 17, 18 kasa quasqai alırdım aynı fiyatlara.

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. ch r hybrid i göz önüne al mantıklı bir tercih parçaları maliyetli ama 2. hr v gayet güzel bir araç ama ne gördüm ne duydum bu aracı tr'de 3. kona derdim hyundai sonuç olarak ve çok tercih edilen bir kasa değil bir sebebi olmalı diye düşünüyorum şahsi fikrim hiç biri 17, 18 kasa quasqai alırdım aynı fiyatlara.
C-HR'nin arka koltuklar ve bagajı biraz dar, aile aracı olarak alacağımız için bi tık sıkıntı bize, ondan kararsız kaldık C-HR için.
HR-V'nin ben de yeni kasaları hariç hiç görmedim fakat Honda olduğu için alınabilir gibi geliyor. Sadece boya atma problemleri varmış o biraz şüphe ettiriyor.
Qashqai hakkında da motor problemleri duyduk otomatik olanlarında, ama onu da düşünüyoruz tabi iyi bir seçenek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.2 yaparsan troc öneririm
Volkswagen'e güvenemiyorum maalesef hocam. Japon dışı arabalara desem daha doğru olur.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Mehmet B
C-HR'nin arka koltuklar ve bagajı biraz dar, aile aracı olarak alacağımız için bi tık sıkıntı bize, ondan kararsız kaldık C-HR için.
HR-V'nin ben de yeni kasaları hariç hiç görmedim fakat Honda olduğu için alınabilir gibi geliyor. Sadece boya atma problemleri varmış o biraz şüphe ettiriyor.
Qashqai hakkında da motor problemleri duyduk otomatik olanlarında, ama onu da düşünüyoruz tabi iyi bir seçenek.

Volkswagen'e güvenemiyorum maalesef hocam. Japon dışı arabalara desem daha doğru olur.
volkswagenin1.5 benzinli motoru çok saglamdır kesinlikle öneririm

Arda_07

80+ Bronze

qashqai 1.5 dci olursa hiçbir sorun olmaz, bakımını yapınca tıkır tıkır çalışıyor 10 numara motor hem az yakıyor hem de performansı tatmin eder. ben toyota tercih ederdim

hyundai b-suv değil mi bu arada, bir kere segment olarak düşük zaten

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
...
qashqai 1.5 dci olursa hiçbir sorun olmaz, bakımını yapınca tıkır tıkır çalışıyor 10 numara motor hem az yakıyor hem de performansı tatmin eder. ben toyota tercih ederdim
1.5'ler manuel maalesef, otomatikleri de yeni kasa ve bütçeyi aşıyor.

hyundai b-suv değil mi bu arada, bir kere segment olarak düşük zaten
Honda da B segment, çok büyük olmayan bir SUV'un bize daha uygun olacağını düşünüyoruz.

MufasaBoss

80+ Bronze

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,947
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
troc oneririm (2021 model, aldigimizdan beri kullaniyoruz)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,795
Üyeler
165,071
Son üye
Tunay D
Top Bottom