Neler Yeni

(1/2) Web siteme gönüllü makale yazarları arıyorum!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bir web sitem var. Teknoloji, bilim, ruh sağlığı, kitap, sinema, oyun kategorilerinde yazılar paylaşıyorum.
Bu kategorilerden birinde gönüllülük esaslı yazar olabilecek arkadaşlar arıyorum.

Kriterler:
  • Haftada 1 makaleden fazla yazmayacak. Çok fazla meşgul olması verimi düşürür. Kendisine zaman ayırması önemli.
  • Sadece 1 kategori seçebilir.
  • Türkçe kurallarına %100 uymalı.
  • Makale uzunluğu kendisine bırakılmıştır. Fakat çok da kısa olmasın. Yani 1 paragraf ile sınırlı kalmasın.
  • Seçtiği kategoriyi kapsayan her şey hakkında yazabilir. Ne yazacağı kendisine bırakılmıştır.
  • Bu işe hobi niyetine gönüllü olmalı.*

*Ben de isterim hakkını vermeyi, elimden geldiğince ücretini vermeyi fakat daha site Google Ads'lere kapalı. Ücretsiz olarak gönüllük esas olduğundan dolayı kriterler oldukça esnek bırakılmıştır. Sırf kriter yazmak için yazdım yani öyle düşünebilirsiniz.

Başvuru formu:
https://forms.gle/zishyRpPkGXME5eP7

Mesaj otomatik birleştirildi:

@Furkan Karagülle bilime meraklı olduğunu biliyorum. Sen var mısın? Haftada 1-2 saatini ayırabilir misin?

JSezar

80+ Silver
siteyi paylaş bakalım

Site nasıl belki okumaya geliriz, yasak değilse paylaş inceleriz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Site nasıl belki okumaya geliriz, yasak değilse paylaş inceleriz.
Hocam site daha çok çok çok yeni. Yani yeni yazmaya başladım. Zaten ondan Adsense reklamları kapalı. Yani içi boş. Ama isterseniz google formlar linki içine link bıraktım. Oradan ulaşabilirsiniz.

milenix

80+ Gold
Bir web sitem var. Teknoloji, bilim, ruh sağlığı, kitap, sinema, oyun kategorilerinde yazılar paylaşıyorum.
Bu kategorilerden birinde gönüllülük esaslı yazar olabilecek arkadaşlar arıyorum.

Kriterler:

• Haftada 1 makaleden fazla yazmayacak. Çok fazla meşgul olması verimi düşürür. Kendisine zaman ayırması önemli.
  • Makale uzunluğu kendisine bırakılmıştır. Fakat çok da kısa olmasın. Yani 1 paragraf ile sınırlı kalmasın.
  • Seçtiği kategoriyi kapsayan her şey hakkında yazabilir. Ne yazacağı kendisine bırakılmıştır.

*Ben de isterim hakkını vermeyi, elimden geldiğince ücretini vermeyi fakat daha site Google Ads'lere kapalı. Ücretsiz olarak gönüllük esas olduğundan dolayı kriterler oldukça esnek bırakılmıştır. Sırf kriter yazmak için yazdım yani öyle düşünebilirsiniz.

Başvuru formu:

@Furkan Karagülle bilime meraklı olduğunu biliyorum. Sen var mısın? Haftada 1-2 saatini ayırabilir misin?
daha hiç makale yazmadım ki nasıl örnek makale göndereyim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi oturup makale mi yazcam başvurmak için
Makaleden kasıt süper üstün kalite makale yazmanı beklemiyorum. Sadece Türkçe kurallarında uyuluyor mu , paragraf ayırma font kullanımı nasıl içerik okuyucuya iyi anlatılıyor mu ona bakcam.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut

Kriterler:

Başvuru formu:

chat gpt ye yazdırsana knk

milenix

80+ Gold
Makaleden kasıt süper üstün kalite makale yazmanı beklemiyorum. Sadece Türkçe kurallarında uyuluyor mu , paragraf ayırma font kullanımı nasıl içerik okuyucuya iyi anlatılıyor mu ona bakcam.
neyse maçtan sonra uğraşırsam yazarım

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,287
İsim
Berkecan Ergin
bakcam değil bakacağım mesela yani

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Hocam dediğin bu piyasada zor, bulabileceğini sanmıyorum. Malum yerde, hala uygun fiyata yazanlar var istersen oraya bak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,101
Üyeler
167,248
Son üye
Eywlul03
Top Bottom