Umarım yeterli gelir hocam. Bu sektörden birisi olarak, eş dost yazmayı bırakınca ortada kalıyorsunuz o yüzden baştan sağlam başlamak iyi olur diye, uyarmak istedim.Eş dosttan birkaç kişi yeterli.
Umarım yeterli gelir hocam. Bu sektörden birisi olarak, eş dost yazmayı bırakınca ortada kalıyorsunuz o yüzden baştan sağlam başlamak iyi olur diye, uyarmak istedim.Eş dosttan birkaç kişi yeterli.
footer reklamı kaldırabilirim istersenBir web sitem var. Teknoloji, bilim, ruh sağlığı, kitap, sinema, oyun kategorilerinde yazılar paylaşıyorum.
Bu kategorilerden birinde gönüllülük esaslı yazar olabilecek arkadaşlar arıyorum.
Kriterler:
- Haftada 1 makaleden fazla yazmayacak. Çok fazla meşgul olması verimi düşürür. Kendisine zaman ayırması önemli.
- Sadece 1 kategori seçebilir.
- Türkçe kurallarına %100 uymalı.
- Makale uzunluğu kendisine bırakılmıştır. Fakat çok da kısa olmasın. Yani 1 paragraf ile sınırlı kalmasın.
- Seçtiği kategoriyi kapsayan her şey hakkında yazabilir. Ne yazacağı kendisine bırakılmıştır.
- Bu işe hobi niyetine gönüllü olmalı.*
*Ben de isterim hakkını vermeyi, elimden geldiğince ücretini vermeyi fakat daha site Google Ads'lere kapalı. Ücretsiz olarak gönüllük esas olduğundan dolayı kriterler oldukça esnek bırakılmıştır. Sırf kriter yazmak için yazdım yani öyle düşünebilirsiniz.
Başvuru formu:
https://forms.gle/zishyRpPkGXME5eP7
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan Karagülle bilime meraklı olduğunu biliyorum. Sen var mısın? Haftada 1-2 saatini ayırabilir misin?
CEO farklı bir şey hocam. Sizin dediğiniz şey SEO.Makale ikincisi önceliğin olmalı, ilk önce CEO skoruna yoğunlaşmalısın ve makaleler için wordpress e gerekli eklentileri kurmalısın. CEO olmadan günde 20 makalede olsa hepsi boş
s yerine c basmışım ya pardonCEO farklı bir şey hocam. Sizin dediğiniz şey SEO.
Ben yazabilirim .Ama beni sayma . Sıkıldığım zaman yazarım.Dahs önce modart da biraz yazmıştım.SEO kurallarını biliyorum.2 kişi yazacak galiba .O 2 kişinin içine alma ama ben yine de yazmaya çalışırım .Kabul edersenBir web sitem var. Teknoloji, bilim, ruh sağlığı, kitap, sinema, oyun kategorilerinde yazılar paylaşıyorum.
Bu kategorilerden birinde gönüllülük esaslı yazar olabilecek arkadaşlar arıyorum.
Kriterler:
- Haftada 1 makaleden fazla yazmayacak. Çok fazla meşgul olması verimi düşürür. Kendisine zaman ayırması önemli.
- Sadece 1 kategori seçebilir.
- Türkçe kurallarına %100 uymalı.
- Makale uzunluğu kendisine bırakılmıştır. Fakat çok da kısa olmasın. Yani 1 paragraf ile sınırlı kalmasın.
- Seçtiği kategoriyi kapsayan her şey hakkında yazabilir. Ne yazacağı kendisine bırakılmıştır.
- Bu işe hobi niyetine gönüllü olmalı.*
*Ben de isterim hakkını vermeyi, elimden geldiğince ücretini vermeyi fakat daha site Google Ads'lere kapalı. Ücretsiz olarak gönüllük esas olduğundan dolayı kriterler oldukça esnek bırakılmıştır. Sırf kriter yazmak için yazdım yani öyle düşünebilirsiniz.
Başvuru formu:
https://forms.gle/zishyRpPkGXME5eP7
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Furkan Karagülle bilime meraklı olduğunu biliyorum. Sen var mısın? Haftada 1-2 saatini ayırabilir misin?