zencibro 80+ Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 13 14 Temmuz 2025 #1 Arkadaşım alıcak 1 ile 3 k ARASI f ve tenler tuşları olmayan %60 klavye önerir misiniz?
catsped 80+ Bronze Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 1,442 Reaksiyon skoru 948 14 Temmuz 2025 #2 1k civarına halledeyim fazla para harcamayayım diyorsan Redragon Fizz alacaksın ben paramın tamamını harcamak ve kaliteli bir şey almak istiyorum diyorsan Akko alacaksın benim önerim kesinlikle bu olur: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
1k civarına halledeyim fazla para harcamayayım diyorsan Redragon Fizz alacaksın ben paramın tamamını harcamak ve kaliteli bir şey almak istiyorum diyorsan Akko alacaksın benim önerim kesinlikle bu olur: AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye 8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar. www.gaming.gen.tr
zencibro 80+ Katılım 20 Haziran 2025 Mesajlar 51 Reaksiyon skoru 13 14 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Eyvallah hocam atayim arkadaşa