Neler Yeni

1.300-1.500 TL Arası Tablet Önerisi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Kardeşime bol bol oyun, YouTube ve TikTok videoları amaçlı, ekranı büyük bir tablet arıyorum. Bu fiyatlarda önerebileceğiniz en iyi tablet nedir?

hytic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Okyanus Kagan Fert
İlgilendiği Kategoriler
Yazilim, Isletim Sistemleri ve Gelistirme Kartlari
Instagram
hz_pingullah
Steam
missiles!
Twitter
hz_zencigot
Discord
oki#8789
Reddit
u/oki404
Kardesini TikTok'tan uzak tut ;)

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
1670 TL biraz tuzlu açıkçası. Aslında 1.250TL 1.300TL arası bakıyorum ama hani olur da 200 daha ver bunu al gibi bir durum olursa diye 1.500TL yazdım. Tablet alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Mobil işlemciler hakkında veya Ram leri hakkında falan pek bir bilgim olmadığı için tabletleri karşılaştıramıyorum.
Tab A7 Lite'dan aşağısı sıfır olarak üzer. Oyun için bu da çok yeterli değil ama yine de basit oyunları rahatlıkla oynatır.

Daha ucuz Lenovo Tab M8 var ama oyun için önermem. Ben medya oynatıcı ve e-book okuyucu olarak kullanıyorum.

Mr.Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğur Hakan
1670 TL biraz tuzlu açıkçası. Aslında 1.250TL 1.300TL arası bakıyorum ama hani olur da 200 daha ver bunu al gibi bir durum olursa diye 1.500TL yazdım. Tablet alırken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Mobil işlemciler hakkında veya Ram leri hakkında falan pek bir bilgim olmadığı için tabletleri karşılaştıramıyorum.
bu uygun değilse bunu öneririm https://www.trendyol.com/lenovo/tab...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Tab A7 Lite'dan aşağısı sıfır olarak üzer. Oyun için bu da çok yeterli değil ama yine de basit oyunları rahatlıkla oynatır.

Daha ucuz Lenovo Tab M8 var ama oyun için önermem. Ben medya oynatıcı ve e-book okuyucu olarak kullanıyorum.
Araştırıyorum ama eli yüzü düzgün bir şey kendi bilgimce bulamadım zaten. 1200 fiyatlarına olanlar hepten Concord Alcatel abidik gubidik markalar.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney

Katılıyorum bende tab a7 var kardeşim kullanıyor oyunları rahat oynatıyor ama yine de o kadar iyi bir tablet deil
Mesaj otomatik birleştirildi:

1200 1500 e biraz zor hocam ama yine de öneri yapan arkadaşlar olur

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

Benim de dikkatimi çekti M8 . Zaten söylediğim gibi kardeşim kullanacak. Kız çocuğu olduğu için Yok PUBG yok Asphalt yok Wild Rift falan böyle ağır oyunları oynamaz. Brawl Stars oynar, bebek giydirmece falan filan bunları oynar yani. Bir de YouTube TikTok gezinir tamam. Daha bir ihtiyaç yok. Hafıza da 32 kurtaracaktır 64GB falan hiç gerek yok. Siz ne diyorsunuz?

Mr.Hakan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğur Hakan
Benim de dikkatimi çekti M8 . Zaten söylediğim gibi kardeşim kullanacak. Kız çocuğu olduğu için Yok PUBG yok Asphalt yok Wild Rift falan böyle ağır oyunları oynamaz. Brawl Stars oynar, bebek giydirmece falan filan bunları oynar yani. Bir de YouTube TikTok gezinir tamam. Daha bir ihtiyaç yok. Hafıza da 32 kurtaracaktır 64GB falan hiç gerek yok. Siz ne diyorsunuz?
ama dostum bu fiyata 64 gb yer ve 4 gb ram(bellek)li tablet bulamassın o yüzden bence önerdiğim tableti al https://www.trendyol.com/lenovo/tab...rontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ekonomiyle bide

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
O zamn M8 güzel bir tercih olabilir

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
YouTube'da 1080P videolarda ara sıra kasma oluyor.
RAM 2GB olduğu için birkaç uygulama açıkken arka plana atılan uygulamayı geri çağırırken yeniden yükleme yapıyor.

Öte yandan ekranı fiyatına göre çok iyi. Tab A7 Lite'dan kat kat iyi hatta.
Yazılımı güzel. Saçma sapan bloatware'larla doldurmamışlar, neredeyse stock Android.
Şarjı çok uzun dayanıyor.
1.100-1.200 civarı en mantıklı ürün buydu araştırdığımda. Benim beklentimi karşıladı ama öyle seri uçan kaçan bir cihaz değil yani eti budu belli.
Yine soracağın bir şey olursa sorabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,063
Üyeler
163,598
Son üye
veyselcnnn
Top Bottom