Neler Yeni

1.5 yıldır 1.30 saat otobüs yolculuğu ile liseme gidiyorum, tavsiye lazım

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
LGS'ye 2021'de girdim. Puanım 347, yüzdelik dilimim 14,60. OBP puanım 87. Tüm bunlara rağmen oturduğum yere yakın hiçbir liseye kendimi kabul ettiremedim. Bu böyle devam edemez çünkü hem lise kötü hem içim dışıma çıktı oraya kadar gitmekten. Günlük toplam 3 saatimi çöpe atıyorum adeta. Ne yapılabilir sizce bu konuda? Yakınımdaki çoğu liseyi araştırdım. Esenyurt tarafları, beylikdüzü tarafları, büyükçekmece tarafları. Hepsinden sonuç alamadım, belki gözümden kaçırdığım vardır bilemiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Gittiğim lise 27 OBP ile öğrenci aldı.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oturduğun sempt nere okulun nere şuanda.

bisvos

80+
Bu senenin 1. dönemini de bitirin, daha sonra ikinci dönem açık liseye geçin. Kendinize çalışma programı yapın youtubeden derslerinizi dinleyin. 11. sınıfta dershaneye yazılın konularınızı hem evde kendiniz halledin hem de dershane de pekiştirin
Şu an birçok öğrenci 11 de veya 12 de açık liseye geçiyor. Kesinlikle çok faydasını görürsünüz

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
motor/scooter vs gibi kendine ait bir şey alırsan otobüs bekleme veya otobüs kadar yavaş hareket etme derdinden kurtulursun. 1.5 saatlik yolu belkide yarım saatte gidersin.
yol kaç km ve rampa vs var mı yolda? yakınlarında çevre yolu vs varmı?

şahin doğan

80+ Platinum
yapacak bir şey yok gibi. Motor vs almadığın sürece böyle devam.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aklımda motor almak var ama ehliyet konusunda 50 cc miydi sanırım yeterli oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

motor/scooter vs gibi kendine ait bir şey alırsan otobüs bekleme veya otobüs kadar yavaş hareket etme derdinden kurtulursun. 1.5 saatlik yolu belkide yarım saatte gidersin.
yol kaç km ve rampa vs var mı yolda? yakınlarında çevre yolu vs varmı?
Okula yukarı doğru 20 dakika boyunca dağa tırmanır gibi yürümek zorundasın örneğin. Evet bazı yerler rampalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oturduğun sempt nere okulun nere şuanda.
Esenyurttan, Büyükçekmeceye.

NespaY

80+ Silver
LGS'ye 2021'de girdim. Puanım 347, yüzdelik dilimim 14,60. OBP puanım 87. Tüm bunlara rağmen oturduğum yere yakın hiçbir liseye kendimi kabul ettiremedim. Bu böyle devam edemez çünkü hem lise kötü hem içim dışıma çıktı oraya kadar gitmekten. Günlük toplam 3 saatimi çöpe atıyorum adeta. Ne yapılabilir sizce bu konuda? Yakınımdaki çoğu liseyi araştırdım. Esenyurt tarafları, beylikdüzü tarafları, büyükçekmece tarafları. Hepsinden sonuç alamadım, belki gözümden kaçırdığım vardır bilemiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Gittiğim lise 27 OBP ile öğrenci aldı.
Ben lisedeyken benim arkadaşlarımın içinde okula sabahın 6 sında uyanıp gelmek zorunda olanlar vardı ve geç kalıyorlardı tek çaren okul değiştirmek o da pek mümkün değil gibi yapacak bir şey yok.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben lisedeyken benim arkadaşlarımın içinde okula sabahın 6 sında uyanıp gelmek zorunda olanlar vardı ve geç kalıyorlardı tek çaren okul değiştirmek o da pek mümkün değil gibi yapacak bir şey yok.
Notlarım aşırı aşırı düşük olsa hak ettiğim bu deyip çekerdim ama garip olan şey benim nakil alabilmemin mümkün olması gerekirken imkansıza yakın olması. Okuldan da çok memnun sayılmam zaten.

NespaY

80+ Silver
Notlarım aşırı aşırı düşük olsa hak ettiğim bu deyip çekerdim ama garip olan şey benim nakil alabilmemin mümkün olması gerekirken imkansıza yakın olması. Okuldan da çok memnun sayılmam zaten.
Ben o konuda zorluk çekmedim çevremde bir sürü kaliteli lise vardı hepsi de yürüme mesafesiyle 10-20dkydı cidden uzak yerde olsaydı bende zorlanırdım tabii ki.

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Ben o konuda zorluk çekmedim çevremde bir sürü kaliteli lise vardı hepsi de yürüme mesafesiyle 10-20dkydı cidden uzak yerde olsaydı bende zorlanırdım tabii ki.
12. sınıf emsal puan 5 neden çoğu okulda düşük? onun ne işe yaradığını biliyor musunuz?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
87 mı hocam yoksa şaka gibi 27 ne bende giderken 35-40 dk gelirken 1 saat çekilmez cidden çok vakit çöp oluyor seneye kendimde o cevheri görürsem açığa geçmeyi planlıyorum

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
87 mı hocam yoksa şaka gibi 27 ne bende giderken 35-40 dk gelirken 1 saat çekilmez cidden çok vakit çöp oluyor seneye kendimde o cevheri görürsem açığa geçmeyi planlıyorum
İstanbul'de oturmaktan nefret ettim gerçekten ne trafiği ne öbür şeyleri çekilir. Sarıyerde alabileceğim bir proje okulu var. İstanbulun en düşük puanlı lisesi sanırım ama oraya LGS puanımla gidebiliyorum. Tabii yol 3 saat. Çatalca Anadolu Lisesi var 1.30 saat ama 5 puanla LGS notumla alamıyorum. 1 2 net yüzünden hayatım kaydı

Top Bottom