Neler Yeni

1.5 yıldır 1.30 saat otobüs yolculuğu ile liseme gidiyorum, tavsiye lazım

tretar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
harun kasap
İstanbul'de oturmaktan nefret ettim gerçekten ne trafiği ne öbür şeyleri çekilir. Sarıyerde alabileceğim bir proje okulu var. İstanbulun en düşük puanlı lisesi sanırım ama oraya LGS puanımla gidebiliyorum. Tabii yol 3 saat. Çatalca Anadolu Lisesi var 1.30 saat ama 5 puanla LGS notumla alamıyorum. 1 2 net yüzünden hayatım kaydı
ben de 3 yıldır İstanbuldayım ve avcılardan maslağa gidiyorum üni için ben bile nefret ettim 3yılda geçmiş olsun

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Kaira Bilgic
LGS'ye 2021'de girdim. Puanım 347, yüzdelik dilimim 14,60. OBP puanım 87. Tüm bunlara rağmen oturduğum yere yakın hiçbir liseye kendimi kabul ettiremedim. Bu böyle devam edemez çünkü hem lise kötü hem içim dışıma çıktı oraya kadar gitmekten. Günlük toplam 3 saatimi çöpe atıyorum adeta. Ne yapılabilir sizce bu konuda? Yakınımdaki çoğu liseyi araştırdım. Esenyurt tarafları, beylikdüzü tarafları, büyükçekmece tarafları. Hepsinden sonuç alamadım, belki gözümden kaçırdığım vardır bilemiyorum. Siz yerimde olsaydınız ne yapardınız? Gittiğim lise 27 OBP ile öğrenci aldı.
Adına üzüldüm çok rezil bir okulda okuyormuşsun ve 4 yıl sürecek yolda kendini geliştirmeye yönelik şeyler yap örnek verecek olursam kitap oku veya podcast dinle en azından yolda geçen 3 saat sana yararlı olur kitap okuyamıyorsan kitap dinleyebilirsin bunun yanı sıra yatay geçiş tarzı bir şey yok mu? O taraftaki liselere direkt geçmen için

Lrkende

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
253
İsim
Mehmet Gündoğdu
Şimdi şöyle bir şey var. 69 OBP ile almış bir okul buldum. 9 ve 10. sınıfları var. Otobüs ile 40 DK'ya kadar düşüyor. 1.30 saatlerden iyidir değil mi? Şuanki okulum 27 OBP ile bile öğrenci almış. Ne düşünüyorsunuz? Nakil sırasında 1. yim.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Notlarım aşırı aşırı düşük olsa hak ettiğim bu deyip çekerdim ama garip olan şey benim nakil alabilmemin mümkün olması gerekirken imkansıza yakın olması. Okuldan da çok memnun sayılmam zaten.
Hep nakil iste elbet gelecektir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,723
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom