Logitech g203 daha iyi değilmi yani fp degilmiDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz -
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
İsteklerinizi bu ikisi tam anlamı ile karşılıyor.
logitecy bununnyaninda tofasLogitech g203 daha iyi değilmi yani fp degilmi
Berbat bir klavyeLogitech g203 daha iyi değilmi yani fp degilmi
Hangisi berbat klavye yukarıdaki mi logotech mi logitechse ben mouse için demiştimBerbat bir klavye
G201 sandım hocam pardon. G203 için de aynısı geçerli.Hangisi berbat klavye yukarıdaki mi logotech mi logitechse ben mouse için demiştim
Abi bu mouse un RGB li Şi var miDAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz -
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Red Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse Patentli Analog Teknoloji Patentli analog teknolojisi sayesinde XM1r, tıklamaları tam olarak tanımak için geleneksel sinyal iç karartıcılığının ötesine geçer. Bu yöntem dijital yaklaşımlardan çok daha üstündür. Dijital sinyal işleme yalnızca iki geri bildirim...shop.connectgame.com.tr
İsteklerinizi bu ikisi tam anlamı ile karşılıyor.
VGN VXE R1 SEBanada max 1300 kablosuz mouse önerir misiniz
XTRFY M4 ve dareu EK75 alAbi bu mouse un RGB li Şi var mi
Sağlam mı uzun süre götürür mü laptop için kullanacamVGN VXE R1 SE
Mesaj otomatik birleştirildi:
XTRFY M4 ve dareu EK75 al
Götürür rahatlıklaSağlam mı uzun süre götürür mü laptop için kullanacam