1.5k civarına pc için hoparlör

kelomerosan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
846
Kulaklık takmaktan yoruldum ve ses sistemi alayım dedim kendime referans monitörü alana kadar, bu fiyatlardaki en iyi seçenekler neler? 2. el olması sorun değil sanırım logitech z520 mi ne gördüm 1.5 a ama çok uzak diye. gidip almaya üşeniyorum. 2+1 olsa hiç fena olmaz ama olmasa da çok üzmez

nerede oturuyorsunuz bilmiyorum hocam fakat güzel bi mikado falan da bakılabilir zannımca ikinci elden

istanbul kadıköy civarındayım da arkadaş incirli tarafındaydı gidip üstüne ordan hoparlörle dönmek zor geldi ayrıca eskiden sevsem de tekrar dinleyince mikado aletlerimin ses kalitesini çok beğenemedim de bu bütçede muhtemelen pek kaçış yolum yok bu konuda

2+1 25watt üstü bu fiayata zor zaten hocam ya. Gene mikado fiyatına göre fena değil.

2+1 25watt üstü bu fiayata zor zaten hocam ya. Gene mikado fiyatına göre fena değil.
Yani üstüne çıkarım da tercih etmem baya dandik bir şeye de ok olabilirim şu 1k ve altı olan, daha doğrusu sıfır alacaksam o ucuzları tercih ederim

Peki hocam. Umarım kafanıza göre bişey bulursunuz.
Eyw hocam teşekkürler ya çok ucuza şu darklardan falan alırım ya da üşenmeyip 2. el almaya giderim 😓
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam. Umarım kafanıza göre bişey bulursunuz.
Hiç Sanrupid SR-60A diye bir şey duydunuz mu? Çok kötüye benzemiyor çok da ucuz fiyatı ya o ya da z313 var

Son düzenleme:
Hiç Sanrupid SR-60A diye bir şey duydunuz mu? Çok kötüye benzemiyor çok da ucuz fiyatı ya o ya da z313 var
Zamanının ahşaplıları işte hocam. Tüp kafalı monitörlerin yanına konurdu. O fiyatlara varsa alın zaten. Olmadı bi 10 sene de siz bekletirsiniz antika diye okutursunuz :D

Zamanının ahşaplıları işte hocam. Tüp kafalı monitörlerin yanına konurdu. O fiyatlara varsa alın zaten. Olmadı bi 10 sene de siz bekletirsiniz antika diye okutursunuz :D
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: olabilir ya onu alırım ya da x540 alırım bugün yarın kafamda oturturum muhtemelen, teşekkürler hocam

Geri