Neler Yeni

1.5k Kulaklık Önerisi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Bütçe
1500
Herkese merhabalar, bir arkadaşım kulaklık alacak. Mikrofon kalitesi önemli, canlı ders vermek için kullanmayı planlıyor. Kendisi oyun da oynuyor oyuna da elverişli olması lazım. Wireless olma şartı yok, tercihen kablolu olsun. Bütçe 1-1,5k , gerekirse bir tık daha zorlar sanırım. Aklımda Cloud 2 var ancak fiyatı 900 den 1200 lere çıkmış bu fiyatı ne kadar hak ediyor bilmiyorum, daha pahalı kulaklıklar daha az satıyorsa henüz stok yenilenmediği için zamlanmamış olabilir bu yüzden herkesten öneri almak istedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
Herkese merhabalar, bir arkadaşım kulaklık alacak. Mikrofon kalitesi önemli, canlı ders vermek için kullanmayı planlıyor. Kendisi oyun da oynuyor oyuna da elverişli olması lazım. Wireless olma şartı yok, tercihen kablolu olsun. Bütçe 1-1,5k , gerekirse bir tık daha zorlar sanırım. Aklımda Cloud 2 var ancak fiyatı 900 den 1200 lere çıkmış bu fiyatı ne kadar hak ediyor bilmiyorum, daha pahalı kulaklıklar daha az satıyorsa henüz stok yenilenmediği için zamlanmamış olabilir bu yüzden herkesten öneri almak istedim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Bu bütçede önerebileceklerim ama mikrofon kalitelerine tek tek bakmak lazım.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bütçede önerebileceklerim ama mikrofon kalitelerine tek tek bakmak lazım.

Önerileriniz için teşekkür ederim, bu modellerin bildiğiniz iyi kötü özellikleri var mı, ayrıca hakimseniz ses kalitelerini kıyaslamanız mümkün mü?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,580
İsim
Oğuz Oğuz
Önerileriniz için teşekkür ederim, bu modellerin bildiğiniz iyi kötü özellikleri var mı, ayrıca hakimseniz ses kalitelerini kıyaslamanız mümkün mü?
Sırayla gidelim.
Cloud 2 özellikle oyuncular arasında çok beğeniliyor ve profesyonel oyuncular kullanıyor.

Razer ise yine çok beğeniliyor.

Corsair ben tasaramını beğenmiyorum ama çok kullananı var.
Kablosuz istiyorsan iyi bir seçenek.

Logitech hakkında benimde çok bir fikrim yok.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sırayla gidelim.
Cloud 2 özellikle oyuncular arasında çok beğeniliyor ve profesyonel oyuncular kullanıyor.

Razer ise yine çok beğeniliyor.

Corsair ben tasaramını beğenmiyorum ama çok kullananı var.
Kablosuz istiyorsan iyi bir seçenek.

Logitech hakkında benimde çok bir fikrim yok.
Logitechin gecikmesi yüksekmiş hocam, diğer modelleri değerlendirmeye devam edeceğiz. Teşekkürler.

Top Bottom