Neler Yeni

Yardım 1.6 130 HP Fiat Egea Cross street mi 1.5 Honda City Mi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Bu arada hangi petrol şirketini tercih ediliyor?
hocam uzun zamandır evde araba yoktu satmıştık önceki araçta evin yanında kadoil olduğu için kadoil bp ve shell tercih ediyorduk yine aynı olur büyük ihtimalle

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
egea 1.6 cross kullanmadığın için sanırım bu kadar saçma, gereksiz konuşuyorsun. eğer yaşın tutuyorsa bir ara git ve arabayı kullan derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı cahil arkadaşlar için gayet açıklayıcı ve bilgilendirici bir metin olmuş. elinize sağlık.
Bu Fiat'ın teneke olduğu gerçeğini değiştirmiyor ileri düzey seviyesiz arkadaş seni.

mkeskin0

80+
1.6 multijet egea çok başka seviye. City'ye göre daha geniş ve donanımlı. Memnun kalırsınız. civice çıkamıyorsanız city'yi aklınızdan silin.

lusive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
sekss
1.6 multijet egea çok başka seviye. City'ye göre daha geniş ve donanımlı. Memnun kalırsınız. civice çıkamıyorsanız city'yi aklınızdan silin.
Cehaletin sözlük anlamı arkadaş. Muhattap olmanıza gerek yok.
Donanım olarak önde olması o aracı iyi yapmıyor, start stop varmış, yakıt tüketimiymiş, yakıt kapasitesi, hızlanması bir arabayı iyi ya da teneke yapmaz. Ben motor sağlamlığına bakarım kalitesine bakarım. Honda da bunu gördüm yaşadım. Fiat hiç kullanmadım ama bindim egeaya güzel konforlu zaten konfor çoğu araçta var. Sanki çok fazla seçenek varmış gibi yorum yapmayın Lütfen. Şu durumda iki araba da rezalet fiyatını haketmiyor 1 milyon TL verilmez bunlara, 1,5 civicler de zaten 1,6 milyon gerçi onu da bulabilirsen yorum yapmıyorum şu durumda ne alırsa alsın ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu araç (fiat) 2021 yılının ilk çeyreğinde 170 küsür bin TL'ydi, aynı zamanda City 200 küsür bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Fiyat konuşmuyoruz gerçi. Demek istediğim iki arabada rezaletin iyisi ancak fiyatını haketmiyorlar, başka alternatif de olmadığına göre ben şu durumda cityi seçerdim motor sağlamlığı parça kalitesi yüzünden eğer bozmadılarsa eskisi gibiyse.

mkeskin0

80+
Donanım olarak önde olması o aracı iyi yapmıyor, start stop varmış, yakıt tüketimiymiş, yakıt kapasitesi, hızlanması bir arabayı iyi ya da teneke yapmaz. Ben motor sağlamlığına bakarım kalitesine bakarım. Honda da bunu gördüm yaşadım. Fiat hiç kullanmadım ama bindim egeaya güzel konforlu zaten konfor çoğu araçta var. Sanki çok fazla seçenek varmış gibi yorum yapmayın Lütfen. Şu durumda iki araba da rezalet fiyatını haketmiyor 1 milyon TL verilmez bunlara, 1,5 civicler de zaten 1,6 milyon gerçi onu da bulabilirsen yorum yapmıyorum şu durumda ne alırsa alsın ihtiyaçlarını karşılayacak. Bu araç (fiat) 2021 yılının ilk çeyreğinde 170 küsür bin TL'ydi, aynı zamanda City 200 küsür bin liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Fiyat konuşmuyoruz gerçi. Demek istediğim iki arabada rezaletin iyisi ancak fiyatını haketmiyorlar, başka alternatif de olmadığına göre ben şu durumda cityi seçerdim motor sağlamlığı parça kalitesi yüzünden eğer bozmadılarsa eskisi gibiyse.
Ben olsam o paraya bulabilirsem yeni kasa caddy bulamassam rifter alırdım.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben olsam o paraya bulabilirsem yeni kasa caddy bulamassam rifter alırdım.
Citroen elysse bakındık bu gün babam egea ile elysse arasonda şuanda citroeni eskiden kullanmıştık iyi bir araçtı bize memnun kalmıştık

B A T U H A N

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Egea Cross'un rakibi Honda city değil, segment farkı var.
Fiat'ın 130 HP motoru güzel performanslı, dolu lounge paketi güzel dolu.

Top Bottom