Neler Yeni

1.6 fsi passat artıları ve eksileri.

farfarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarakamış Balığı
Wv passat 1.6 fsi versiyonunu alacağım piyasası fazla umrumda değil zaten arabayı 5 6 yılda bir satarım blf kodlu versiyonuna lpg uyumlu diyorlar motorun kronik sorunları nelerdir alınır mı? öncesinde 1.8t passat bakmıştım ama bizim civarlarda fazla temizini bulamadım 1.6 fsi motor rampada bayarmı uzun yolda içeriye fazla ses alırmı şuan temiz bir tane buldum ona göre pazarlığa gireceğim adamla
Kullananlar artısıyla eksisiyle yorumlarsa sevinirim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hitler motorun lpg ile çekişi düşer. Rampada bayılmaz da performansta üzebilir.
Bir tane bile temiz 1.6 fsi motor passat görmedim ilan atar mısın?

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Motor hitler motoru değil.1.6 düz motorlar hitler oluyor.1.6 fsi başka bir motor.1.6 fsi e gelirsek yaktığı kadar gitmeyen bir motor.yakıtı yüksek olan çok fazla tercih edilmeyen bir motor.1.4 TSİ benzin yada dizel seçeneklerine bakılmalı.1.6 fsi diğer motor seçeneklerine göre piyasadan daha ucuza bulunabiliyor.oda tutulmamasından sebep.

farfarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarakamış Balığı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor hitler motoru değil.1.6 düz motorlar hitler oluyor.1.6 fsi başka bir motor.1.6 fsi e gelirsek yaktığı kadar gitmeyen bir motor.yakıtı yüksek olan çok fazla tercih edilmeyen bir motor.1.4 TSİ yada dizel seçeneklerine bakılmalı.1.6 fsi diğer motor seçeneklerine göre piyasadan daha ucuza bulunabiliyor.oda tutulmamasından sebep.
Zaten her türlü lpg taktıracağım bütçem 250.000 binlerde 1.4 tsi de o paralara yok fazla basan biri değilim uzun yolda 110 100 arası giderim bazende 150 160 denerim nadiren yakıt kısmında lpg ile üzmesse almayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Araba ilanda değil akrabadan akrabaya gibi bir şey oda 2.sahibi aracının bakımlarını aksatmadan yapan bir abim ustama götürdüğümde dizel filtresi ve baskı balata değişecek dedi sadece onuda düşer zaten fiyat ise 245.000

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Zaten her türlü lpg taktıracağım bütçem 250.000 binlerde 1.4 tsi de o paralara yok fazla basan biri değilim uzun yolda 110 100 arası giderim bazende 150 160 denerim nadiren yakıt kısmında lpg ile üzmesse almayı düşünüyorum.
Fsi motorlara lpg takılmıyor diye biliyorum.tabi bu durum değişmediyse.takılsa bile verimli olmuyor diye biliyorum.araştırmak gerek.

• Beğen
Reaksiyonlar: DMNS

farfarw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Sarakamış Balığı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fsi motorlara lpg takılmıyor diye biliyorum.tabi bu durum değişmediyse.takılsa bile verimli olmuyor diye biliyorum.araştırmak gerek.
Blf kodlu motorlara uyumlu diye bir söylenti var ben 4 5 bin kilometre benzinli kullandıktan sonra lpg taktırmayı düşünüyorum.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bizim ülkede takılmaz demiyorlar , benzinli araba mı ooo tak lpgyi az yaksın diyorlar. Verimliliğine takılmasan bile o motorla uğraşılmaz.

Top Bottom