PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 172

çünkü bu hali bile değer mi değmez mi emin etmiyor insanı. ama sırf ssd taktırsanız bu fiyata anlaşsanız pazarlık sayın sünettir komisyon ödeyeceğim daha falan ağız yapın az ssd taktırın bu fiyata direkt alınır işte o zaman.
 çünkü bu hali bile değer mi değmez mi emin etmiyor insanı. ama sırf ssd taktırsanız bu fiyata anlaşsanız pazarlık sayın sünettir komisyon ödeyeceğim daha falan ağız yapın az ssd taktırın bu fiyata direkt alınır işte o zaman.Vallahi hocam bu fiyatlarda adam akıllı bulamıyorum birzdaha bütçeyi yükseltip i5 3470 tarzı bişeylermi baksam SSD elimde varfiyat değişmeyecekse ve değişmemesine rağmen ssd'yi taktırırsan tadından yenmezçünkü bu hali bile değer mi değmez mi emin etmiyor insanı. ama sırf ssd taktırsanız bu fiyata anlaşsanız pazarlık sayın sünettir komisyon ödeyeceğim daha falan ağız yapın az ssd taktırın bu fiyata direkt alınır işte o zaman.
3470 gerçekten güzel. 4130 vardı sanırım birde emin değilim ikisinden biri aşırı dengesiz ve güçlüydü 10 sene önce falan kullanmıştım yanlışım yoksaL
Vallahi hocam bu fiyatlarda adam akıllı bulamıyorum birzdaha yükseltip i5 3470 tarzı bişeylermi baksam
O tarz bişeyler bakayım3470 gerçekten güzel. 4130 vardı sanırım birde emin değilim ikisinden biri aşırı dengesiz ve güçlüydü 10 sene önce falan kullanmıştım yanlışım yoksa
bence bakın hocam gt730 kullanmıştım da pek sevememiştim. onun yerine r7 240 r7 250 falan bakarsınız nasıl olur?O tarz bişeyler bakayım
Şu nasıl olurbence bakın hocam gt730 kullanmıştım da pek sevememiştim. onun yerine r7 240 r7 250 falan bakarsınız nasıl olur?
alabiliyorsan bütçe bir tık çıkıyorsa bak kesinlikle şunu al kaç derim. bundan iyisi çamda kayısı.Şu nasıl olur
Sağolun hocamalabiliyorsan bütçe bir tık çıkıyorsa bak kesinlikle şunu al kaç derim. bundan iyisi çamda kayısı.