bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Amazon bile seni istememiş knk.Ayrıca Amazon istediğinde gönderiyor istemediğinde göndermiyor. 10 gündür siparişim kargolanmadı bile. Milletin kartı eline ulaştı 2-3 gün oldu ben kargolanmasını bekliyorum. Amazon'dan bir daha alışveriş de yapmam.
Şu an kart ihtiyacı olan adama 1-2 hafta önceye git oradan Aorus Elite al gel diyemeyeceğimize göre?Bundan 1-2 hafta öncesinde 6500'lere Aorus Elite alıyorlardı.
Aorus Elite'in olması gereken fiyat da mı o? 6500 liraya neredeyse 3080'in en giriş seviye modelleri vardı. 7000 liraya 3080 Gamerock vardı.Normalde olması gerek fiyat bu zaten, neyden bahsediyorsun?
O kadar ısınıyorsa çeker UV ayarı, bakar keyfine. Kronik sorunlu bir model değil sonuçta 5700XT TUF'un ilk serisi gibi veya 2060 Windforce gibi.Çok sıcak çalışıyor diye miningciler bile almıyor.
F/P bir üründe mükemmelliyet olsaydı zaten ROG, GXT gibi modellerle aynı para olurdu ve F/P olmazdı. F/P olması için bir yerlerden kırpılması gerek.Kasasının içinde jet motoru isteyen alabilir. Kötü dedim, ne var bunda, iyi mi soğutması?