Neler Yeni

1 adet pizza 530 TL!

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Durum gayet normal.

Pahalı olmasının nedenleri:

1. Havaalındaki işletmeler o kadar çok kira veriyor ki bu durumdan zararla çıkmamaları için fiyatları bu şekilde yapıyorlar.
  2. Çalışanları birden fazla dil biliyor, yani ucuza çalışacak insan değiller.
  3. Şehir merkezine uzak, bu da havalimanına mal tedariğini zorlaştırıyor ve masraflı kılıyor.
Ek olarak havalimanları dünyanın en güvenli noktalarındandır. Bunu da yüksek güvenlik önlemleriyle yapıyorlar. Ben bizzat Dünyanın en büyük havalimanlarından birinde çalışıyorum. Görüyorum. O, bir sandviç ekmeğinin oraya ulaşması için kaç tane izin aldığını bilmiyorsunuz. Bu izinlerin hepsi de dolar yada euro cinsinden fiyatlandırılıyor. Bu izinlerin yanı sıra orada çalışan kişiler özel olarak seçiliyor. GBT sorgulayıp alınmıyorlar. Çoğu da birden fazla dil biliyor. Bizim havalimanında Nijerce, Farsça, İbranice bilen personeller biliyorum. E bu dilleri bilenlerin maaşları da arkadaşın dediği gibi az buz olmuyor :)

Kısaca giderler çok yüksek. Bir ürün ne kadar büyükse, o kadar pahalı girişi var havalimanlarına.

Birde tüyo vereyim... 2. Güvenlik öncesi fiyatları, güvenlik sonrası fiyatlarına nazaran daha ucuzdur ama öyle büyük indirimler beklemeyin. Arkada 150 olan sandviç, ön tarafta 125-130'dur en az.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ek olarak havalimanları dünyanın en güvenli noktalarındandır. Bunu da yüksek güvenlik önlemleriyle yapıyorlar. Ben bizzat Dünyanın en büyük havalimanlarından birinde çalışıyorum. Görüyorum. O, bir sandviç ekmeğinin oraya ulaşması için kaç tane izin aldığını bilmiyorsunuz. Bu izinlerin hepsi de dolar yada euro cinsinden fiyatlandırılıyor. Bu izinlerin yanı sıra orada çalışan kişiler özel olarak seçiliyor. GBT sorgulayıp alınmıyorlar. Çoğu da birden fazla dil biliyor. Bizim havalimanında Nijerce, Farsça, İbranice bilen personeller biliyorum. E bu dilleri bilenlerin maaşları da arkadaşın dediği gibi az buz olmuyor :)

Kısaca giderler çok yüksek. Bir ürün ne kadar büyükse, o kadar pahalı girişi var havalimanlarına.

Birde tüyo vereyim... 2. Güvenlik öncesi fiyatları, güvenlik sonrası fiyatlarına nazaran daha ucuzdur ama öyle büyük indirimler beklemeyin. Arkada 150 olan sandviç, ön tarafta 125-130'dur en az.

@OnurCiftci26 Gaçma gel bura oku şunları, her şeyi fasa fiso sanıyorsunuz dünyadan bi habersiniz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Havaalanındaki yiyecek-içecek fiyatlarında son durum:

Pizza: 530 TL
Sandviç: 110 TL
Kutu Kola: 63 TL
Efes Pilsen: 150 TL
Su 31 TL

Image
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Tamam havalimanlarında genele göre ucuz olmuyor ancak bu nedir ya?
Rekabet az serbest piyasa gibi
Bide kiralar çok pahalı.
Ama genede gereksiz pahalı.

2mApoo

80+ Silver
Sana tek bişey diyecem anlarsın beni. Suyu örnek verelim. Oradaki depolama o kadar kısıtlı ki en fazla birkaç gün yetecek kadar şişe su stoklanabiliyor. Pahalaı olması normal. Diğerleri nedenleride arkadaşlar açıklamış zaten :D

Saintes Maries

80+ Bronze
havalimanında yemek yiyen adamın kusura bakmayın ama akli dengesi yerinde değildir. adana havalimanında beklerken acıkırım diye oradakiler iyi bilir (kebapçı şeyhmustan güzel bir dürüm almıştım) iyiki de almışım beklerken güzelcene gömdüm.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
havalimanında yemek yiyen adamın kusura bakmayın ama akli dengesi yerinde değildir. adana havalimanında beklerken acıkırım diye oradakiler iyi bilir (kebapçı şeyhmustan güzel bir dürüm almıştım) iyiki de almışım beklerken güzelcene gömdüm.
Adamın parası vardır, yer. Ne hakla akli dengesi yerinde değildir diyorsun?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,074
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
2 adım ötedeki yerde 50-60 lira olan şeye 530 lira bayılan adamın muhtemelen akli dengesi yerinde değildir.
Maddi durumun iyi olmadığı için böyle söylemen normal evet. Zenginleri anlamak zor ama parası varsa ve yiyorsa akli dengesi bozuk olduğundan değil, parası olduğu içindir. Zengin adam neden esnaf lokantasına gitsin ki?

Son düzenleme:

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
2 FuseTea, 1 Niğde Gazozu'na 90₺ ödemişliğim var. Havaalanından bir şey almayın.

Top Bottom