Neler Yeni

🔥İndirim 1 ALANA 1 BEDAVA 150 LİRAYA KİNETİX AYAKKABI VAR YETİŞEN ALIYOR

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
bu ikiliden site izin verirse ben de alacam ama 750biri 800 diğeri alım yaparken ikisini de indirimsiz fiyattan alıyor.
sepete ekleyince fiyatı düşmüyor sonraki aşamada mı düşüyor acaba

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz

uydu3

80+ Silver
Güzel kaliteli alan varsa atarsa iyi olur

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,823
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Floda çalışıyorum, ürünler en kötü batchten alınma normalde imha ürünleri. Almayın

Hasan344

80+ Gold

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
Model veya marka tavsiye eden var mı ne alacağımı bilemedim

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,823
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Ben kullandığım bir modelden alacağım da nasıl imha ürünleri anlayamadım
Her ürünün belirli kalite seviyesi var, her aldığın ayakkabı aynı kalite seviyesinde değil. Aynı model olsalar dahi aralarında kalite farkı var. A-B-C-D olarak isimleyelim kaliteleri, A mükemmel, B iyi, C satışa uygun kusurlu, D imha ürünüdür. Her kategori de kendi içinde ayrılır, örn; c1-c2. C ve D arası ürünler outlet ürünler olarak satılır ya da indirime girme kategorisinde başı çeker. İmha ürünleri normalde merkez tarafından mağazalara yollandıysa tekrar geri alınır, geri dönüştürülebilir malzemeleri alınır ve kalan artık imha edilir. Bu prosedürde ise imha edilmeyen ürünler, kullanıma zarar vermeyen fiziksel değil de genel olarak kozmetik olarak kötü durumda olan ürünler imha olarak sınıflandırılır. Ha bu şey demek değil ayakkabıyı aldınız para çöpe gitti değil. İmha sınıfından ya kozmetik ya da fiziksel zararlı ürün gelme olasılığı çok yüksek olduğu gibi A veya B sınıfı da gelebilir. Almayın deme sebebim bu kötü ekonomide ürünü fiziksel olarak görmeden farkında bile olmadan kusurlu ürün alıyor olabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazalar bazen ise kusurlu olsa da geri yollamaz satmaya devam eder, bu da çok şikayet sebebi. İşte 2 gün giydim açıldı vs

Hasan344

80+ Gold
Her ürünün belirli kalite seviyesi var, her aldığın ayakkabı aynı kalite seviyesinde değil. Aynı model olsalar dahi aralarında kalite farkı var. A-B-C-D olarak isimleyelim kaliteleri, A mükemmel, B iyi, C satışa uygun kusurlu, D imha ürünüdür. Her kategori de kendi içinde ayrılır, örn; c1-c2. C ve D arası ürünler outlet ürünler olarak satılır ya da indirime girme kategorisinde başı çeker. İmha ürünleri normalde merkez tarafından mağazalara yollandıysa tekrar geri alınır, geri dönüştürülebilir malzemeleri alınır ve kalan artık imha edilir. Bu prosedürde ise imha edilmeyen ürünler, kullanıma zarar vermeyen fiziksel değil de genel olarak kozmetik olarak kötü durumda olan ürünler imha olarak sınıflandırılır. Ha bu şey demek değil ayakkabıyı aldınız para çöpe gitti değil. İmha sınıfından ya kozmetik ya da fiziksel zararlı ürün gelme olasılığı çok yüksek olduğu gibi A veya B sınıfı da gelebilir. Almayın deme sebebim bu kötü ekonomide ürünü fiziksel olarak görmeden farkında bile olmadan kusurlu ürün alıyor olabilirsiniz.

Mağazalar bazen ise kusurlu olsa da geri yollamaz satmaya devam eder, bu da çok şikayet sebebi. İşte 2 gün giydim açıldı vs
Hocam eğer böyle bir şey yaşarsak geri iade edebiliriz değilmi?

Kontfire

80+ Silver

Sağol bu ayrıntılı açıklaman için dostum

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,823
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam eğer böyle bir şey yaşarsak geri iade edebiliriz değilmi?
Kampanya koşullarında iade prosedürü yazar, kampanyaya göre değişir. Ama her flo satıcılı ürün mağazalarda kusurlu ise anında değişimi yapılabilir ama verdiğiniz paraya göre değişim yaparsınız. Aldığınız hatalı ürünün bire bir aynısı mağazada fiziksel olarak yok ise ödediğiniz tutar kadar bir hediye çeki verilir. Onunla alışveriş yaparsınız

Sağol bu ayrıntılı açıklaman için dostum
Rica ederim dostum

Kampanya koşullarında iade prosedürü yazar, kampanyaya göre değişir. Ama her flo satıcılı ürün mağazalarda kusurlu ise anında değişimi yapılabilir ama verdiğiniz paraya göre değişim yaparsınız. Aldığınız hatalı ürünün bire bir aynısı mağazada fiziksel olarak yok ise ödediğiniz tutar kadar bir hediye çeki verilir. Onunla alışveriş yaparsınız

Rica ederim dostum
Anında değişim de hemen olmuyor yanlış anlaşılmasın, yöneticiler İDES isimli sisteme sizlerin bilgisini girerek ürünü ve şikayeti giriyor. Algoritma eğer o üründe sizin şikayetinizden çok varsa değişim diyor eğer az ise inceleme diyor. İncelemeden de genellikle ret kararı geliyor

Top Bottom