linkArkadaşlar ayakkabıyı almadan önce amazona da bakın . Ben sitesinde tanesi 1.800 lira olan 3 farklı ayakkabının tanesini 340 liraya amazondan aldım kampanyalarla, amazona da bakın bence.
amazon da slazenger diye flitreleyip bakabilirsin
hangisini alacağınız göre değişirürünlerin kalitesi nasıl deneyen var mı ?
teşekkürler hocam henüz karar vermedim. Gerçi bu fiyata çok bir şey kalmadı zaten en kötü ne olabilirhangisini alacağınız göre değişir
ben de bu var amazondan 340 a almıştım kuponla çok kaliteli ve rahatSlazenger WAZO Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz | Slazenger
Slazenger WAZO Sneaker Erkek Ayakkabı Beyaz ürününü Slazenger kalitesi ve en uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.www.slazenger.com.tr
Eğer alacaksanız hafıza taban olmasına dikkat edin çok rahatlar tavsiye ederim, amazon da çok uygun fiyata geliyorlar denk gelirsem size haber vereyimteşekkürler hocam henüz karar vermedim. Gerçi bu fiyata çok bir şey kalmadı zaten en kötü ne olabilir
Mesela amazon da 880 lira bu ayakkabıteşekkürler hocam henüz karar vermedim. Gerçi bu fiyata çok bir şey kalmadı zaten en kötü ne olabilir
Teşekkür ederim hocamEğer alacaksanız hafıza taban olmasına dikkat edin çok rahatlar tavsiye ederim, amazon da çok uygun fiyata geliyorlar denk gelirsem size haber vereyim
Zamanında almayıp pişman olmuştum.Eğer alacaksanız hafıza taban olmasına dikkat edin çok rahatlar tavsiye ederim, amazon da çok uygun fiyata geliyorlar denk gelirsem size haber vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela amazon da 880 lira bu ayakkabı
Kendi sitesin de 2.400 liraSlazenger WAZO Sneaker Erkek Ayakkabı Siyah | Slazenger
Slazenger WAZO Sneaker Erkek Ayakkabı Siyah ürününü Slazenger kalitesi ve en uygun fiyat avantajıyla satın alabilirsiniz. 100 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.www.slazenger.com.tr
Bu ayakkabı çok rahat öneririm.