🔥İndirim FLO 1 Alana 1 Bedava Kampanyası

Dockerslar fena olmuyor 3 sene önce aldığım mevsimlik dockersı hala giyiyorum lumberjacklerde ise kalite baya düşmüş aldığım spor ayakkabı 3 ay sonra patladı

Geçen sene beğendiğim bot 3600 den 2000 e düşmüş.
Dışarda giymelik terlik ihtiyacım da vardı.
Konu için teşekkürler. @n7cati

fiyatlar neden 2 kat pahalı la

Sporda giymek için var mıdır öneriniz? Nike, Adidas gibi markalar yok, o yüzden 45 numara için düzgün ayakkabı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.

Sporda giymek için var mıdır öneriniz? Nike, Adidas gibi markalar yok, o yüzden 45 numara için düzgün ayakkabı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.
Lumberjack maximums 3-4fx lere bakabilirsin. 3 yıldır 3fx kullanıyorum. Hala sağlam.

Ayakkabılarda 1 alana 1 bedava var ve fiyatlar şişirilmemiş bence gayet iyi. Yani 1000 TL'ye bile güzel ayakkabılar denk geliyor hemde 2 tane.

LINK
flo urunleri cok dandik. gidip herhangi bir yerden alacaginiz birebir ayakkabilar cok daha kaliteli. flo bosuna degisim garantisi vermiyor , onlarda ne kadar dandik oldugunu bildigi icin

birde bu indirimleri ellerinde kalmis modeller icin yapiyorlar. bu modellerin bu yuzden yapiskani vs daha cabuk bozuluyor , rengi sarariyor

Crocsu giymeyene anlatamazsın hocam tuvalet terliği saniyorlar. Tuvalet terliği de 200 lira gerçi :LOL:
Adamlar sandaleti plastik yapmışlar pahalıdan satıyorlar. Sizde tuvalet sandaletine 1000 lira veriyorsunuz. Mantıklı iş. Popüler kültür öğesi başka bir şey değil.

Adamlar sandaleti plastik yapmışlar pahalıdan satıyorlar. Sizde tuvalet sandaletine 1000 lira veriyorsunuz. Mantıklı iş. Popüler kültür öğesi başka bir şey değil.
Bak dedim anlatamazsın diye :LOL: 1000 liraya olsa keşke alırım bi tane daha

Barefoot falan araştırın biraz

Geri