highvoltage00
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Hemen hemen yarısı farklı fiyatlandırma oluyor mesala 660 a 840 gibiNe Kadar İade Ücreti Aldın![]()
Hemen hemen yarısı farklı fiyatlandırma oluyor mesala 660 a 840 gibiNe Kadar İade Ücreti Aldın![]()
Yinede İyi 840 Veriyorsa .Mesela
Hemen hemen yarısı farklı fiyatlandırma oluyor mesala 660 a 840 gibi
Lumberjack maximums 3-4fx lere bakabilirsin. 3 yıldır 3fx kullanıyorum. Hala sağlam.Sporda giymek için var mıdır öneriniz? Nike, Adidas gibi markalar yok, o yüzden 45 numara için düzgün ayakkabı bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey.
Crocsu giymeyene anlatamazsın hocam tuvalet terliği saniyorlar. Tuvalet terliği de 200 lira gerçiMahallede Giymek İçin Bunları Alacağıma Bunu Alırdım Şahsen .
flo urunleri cok dandik. gidip herhangi bir yerden alacaginiz birebir ayakkabilar cok daha kaliteli. flo bosuna degisim garantisi vermiyor , onlarda ne kadar dandik oldugunu bildigi icinAyakkabılarda 1 alana 1 bedava var ve fiyatlar şişirilmemiş bence gayet iyi. Yani 1000 TL'ye bile güzel ayakkabılar denk geliyor hemde 2 tane.
LINK
Adamlar sandaleti plastik yapmışlar pahalıdan satıyorlar. Sizde tuvalet sandaletine 1000 lira veriyorsunuz. Mantıklı iş. Popüler kültür öğesi başka bir şey değil.Crocsu giymeyene anlatamazsın hocam tuvalet terliği saniyorlar. Tuvalet terliği de 200 lira gerçi![]()
Bak dedim anlatamazsın diyeAdamlar sandaleti plastik yapmışlar pahalıdan satıyorlar. Sizde tuvalet sandaletine 1000 lira veriyorsunuz. Mantıklı iş. Popüler kültür öğesi başka bir şey değil.