tplink c54 ne kadar verirkablonet+ tplink c54 yaparsın wifi çok çekmiyor
hangi internetin altyapısı olduğunu nerden anlıcamEvimde kablonet altyapısı var o yüzden kablonet'e geçmeye karar verdim önceden vodafone'da çok fazla ani ping artışı ve yüksek ping kopma yaşıyordum ve paket kayıpları inanılmazdı 1080p video yayın ne dersen bi anda 144p'ye iniyordu bazende ani kopmalar oluyordu şükür kablonet iyiymiş şu anda hiçbir kopma veya paket kaybı yaşamıyorum ve pingde'de azalma görüyorum daha 1 ay oldu 100mbps download 5 upload 24 ay taahhüt karşılığında'da ilk 12 ay 470TL sonraki 12 ay 570 TL ödeyeceğim. Memnunum
hocam oturduğun binada hiç Türk Telekom kablonet vs bi kutu falan yokmu ?tplink c54 ne kadar verir
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi internetin altyapısı olduğunu nerden anlıcam
alt yapım fibermiş anneme sordum geldimAlt yapın fiber değil herhalde. Tt altyapısı ise tt den iyi firma malesef olmuyor vdsl de sorunlarla kendileri daha çok uğraşıyor. Netspeed denenebilir.
hiç görmedim vallahocam oturduğun binada hiç Türk Telekom kablonet vs bi kutu falan yokmu ?
Altyapının kötü olduğu kanısına nasıl vardınız? Yani merak ettim internetten sorgulayın bir yer mi var? Ben de geçen aya kadar bulunduğum internet saglayicisindan 1mb bile geçmeyen internetten dolayı çıktım ve superonline geçtim. Şuan 75mb sabit alıyorum.İSS= İnternet servis sağlayıcı.
Altyapınız sorunlu ise; pek fark olmaz arkadaşın dediği gibi. Telekom'un veremediği veya çözemediğini; alternatif firmalar nasıl çözecek?
Fiber ise yapıştır netspeed i 100mbit 300tlalt yapım fibermiş anneme sordum geldim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç görmedim valla
Max 73 mbps çekiyom zatenFiber ise yapıştır netspeed i 100mbit 300tl
73 mbps dediŞuradan sorgulaİnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!netspeed.com.tr