İkisi de zevkli bana. Metroda otobüste ayakta giderken kitap dinlemek farklı keyif evde kahveyle çayla kitap okumak farklı keyif.Hangisini okumak daha zevkli geliyor ise.
Telefon ışığıyla falan gözünü hiç yorma ikiside iyiyse kitap alıp okumak daha iyi biraz uzaklaşmış olursun telefondan falan ve sonra sıkılıp başka uygulamalarada girebilirsin.İkisi de zevkli bana. Metroda otobüste ayakta giderken kitap dinlemek farklı keyif evde kahveyle çayla kitap okumak farklı keyif.
Telefon ışığı ne alaka anlamadım. Storytel ekran kapalıyken de çalışıyor. Hem bir de evde okuyacak tonla kitabım var fakat metroda falan taşıyamam onlarıTelefon ışığıyla falan gözünü hiç yorma ikiside iyiyse kitap alıp okumak daha iyi biraz uzaklaşmış olursun telefondan falan.
bunu öncedende demiştim sana bence kitap okumak ben anlamıyorum ve zevk almıyorum dinleyerek sende ben anlıyorum demiştin o zaman hangisinden daha fazla zevk alıyorsan onu al benceStroytel 1 aylık abonelik mi yoksa fiziksel kitap almak mı?
Alabileceğim kitaplar:
1 tane roman
veya
10 cep boy kitap almak
veya
Storytel aboneliği
Aga ikisinden de zevk alıyorum işte kararsızlığım bundandır.bunu öncedende demiştim sana bence kitap okumak ben anlamıyorum ve zevk almıyorum dinleyerek sende ben anlıyorum demiştin o zaman hangisinden daha fazla zevk alıyorsan onu al bence
o zaman niye soruyorsun ki birsürü kitabın falan varsa al gitsin.Telefon ışığı ne alaka anlamadım. Storytel ekran kapalıyken de çalışıyor. Hem bir de evde okuyacak tonla kitabım var fakat metroda falan taşıyamam onları
Daha çok kitap ekleyebilirim rafıma bu seçenekten ötürü sorma ihtiyacı hissettim.o zaman niye soruyorsun ki birsürü kitabın falan varsa al gitsin.
kendin karar vereceğin iş bu eğer kitap okuyabilecek zamanın oluyorsa kitap alman daha iyidir ama fazla zamanın yoksa metroda, bir iş yaparken fln dinleyeceksen al gitsinAga ikisinden de zevk alıyorum işte kararsızlığım bundandır.
Fiziksel kitap daha iyidir bana göre.Stroytel 1 aylık abonelik mi yoksa fiziksel kitap almak mı?
Alabileceğim kitaplar:
1 tane roman
veya
10 cep boy kitap almak
veya
Storytel aboneliği