1 Bilgisayara 2 Tane Gamepad Takılır mı?

turkeyex

80+
Reaksiyon skoru
25
Selamlar herkese. CoD Black Ops 2 şuan indirimde. %50 indirim var. Almayı planlıyorum ama bazı sorularım var.
1-CoD Black Ops 2 Digital Deluxe Edition neden Black Ops 2'den daha ucuz? Deluxe Edition daha pahalı olması gerekmez mi?
2-Steamden alırsam bilgisayarıma 2 adet gamepad bağlayıp bir kişi klavye, diğer iki kişi gamepadden oynayabilir mi? Yani 3 kişi zombies modunu oynayabilir miyiz aynı ekrandan? Veya 3 adet gamepad bağlayıp 3 kişi gamepad'den oynayabilir miyiz klavyeyi çıkartsak?
3-Sistemim 75 FPS kasmadan hangi ayarlarda oynatır FPS testi videolarını bulamadım?

Sistem:
RYZEN 3 3100
RX 570 4GB
2x8 GB 3000MHZ DDR4
MSI A320M PRO
SAMSUNG 860 EVO 250 GB (Buraya kurulacak oyun)
WD BLACK 500 GB HDD

Takılır.

Takılır

Evet neden takılmasın?

Hocalarım peki neden Deluxe versiyon normalinden daha ucuz

1 Bilgisayar üzerinden PlayStation daki gibi 4 kişi multi coop oyunlar oynayamazsın. Pes Fifa hariç.

PlayStation 3 Gamepad var 2 tane ikisinide bluetooth ile kontrol edebiliyorum kablolu kablosuz iki farklı şekilde. 4 kola kadar destek olduğunu biliyorum. PES ve FİFA için oynayabilirsiniz ancak. COD gibi oyunları PS3 te oynadığımız gibi 4 kişi aynı anda 1 PS3 veya PS4 deki gibi olmaz.

1 Bilgisayar üzerinden PlayStation daki gibi 4 kişi multi coop oyunlar oynayamazsın. Pes Fifa hariç.

PlayStation 3 Gamepad var 2 tane ikisinide bluetooth ile kontrol edebiliyorum kablolu kablosuz iki farklı şekilde. 4 kola kadar destek olduğunu biliyorum. PES ve FİFA için oynayabilirsiniz ancak. COD gibi oyunları PS3 te oynadığımız gibi 4 kişi aynı anda 1 PS3 veya PS4 deki gibi olmaz.
Hocam CoD Black ops 3'de denemiştim. PS3 Gamepad'i pcye taktım pcyi televizyona bağlayıp oynamıştık ekran yarıya bölünmüştü. Black ops 2'de olmaz mı öyle? 3 tane PS3 Gameped var.

Hocam CoD Black ops 3'de denemiştim. PS3 Gamepad'i pcye taktım pcyi televizyona bağlayıp oynamıştık ekran yarıya bölünmüştü. Black ops 2'de olmaz mı öyle? 3 tane PS3 Gameped var.
Sizden duyuyorum bende bazı oyunlar destek sunmuş olabilir youtube da videolardan bakabilirsiniz. Black Ops 3 ile ilgili videolar var dediğiniz gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buradaki video harici bir program ile 4 farklı şekilde çalıştırmış bir deneyin isterseniz. Sonuçlarını paylaşırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,183
Üyeler
183,958
Son üye
senelerzorgecti
Geri