Neler Yeni

1 dersten kaldım sıkıntı olur mu?

Sensei123

80+ Bronze
1. dönem ortalamam 72 dilekçe verip 1. dönemden karne almak istiyorum bir daha sınava girmemek için ama 1 dersin ortalaması 46 bir sıkıntı olur mu?
Ders baraj ders ise sıkıntı olur diye biliyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ana ders olmasına gerek yok kaldığı dersin sorumluluğunu mezun olana kadar vermek zorunda diye biliyorum ben
lise'De ana ders olmadığı sürece kalsada bir sorun olmaz en azından ben lisedeyken öyleydi

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
lise'De ana ders olmadığı sürece kalsada bir sorun olmaz en azından ben lisedeyken öyleydi
Ana derste sorumluluğu veremezsen mezuniyet diplomanı alamıyorsun ama coğrafya kimya gibi derslerden kalırsan 12 ye kadar her sene girip vermeye çalışıyorsun o dersin notunu

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ana derste sorumluluğu veremezsen mezuniyet diplomanı alamıyorsun ama coğrafya kimya gibi derslerden kalırsan 12 ye kadar her sene girip vermeye çalışıyorsun o dersin notunu
bende öyle bir şey olmadı sadece baraj dersini geç birde ana ort 50 üzeri olsa yeterdi çok fazla ders'Den kaldım ben senin dediğin gibi olsa okul bitmezdi benim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
bende öyle bir şey olmadı sadece baraj dersini geç birde ana ort 50 üzeri olsa yeterdi çok fazla ders'Den kaldım ben senin dediğin gibi olsa okul bitmezdi benim
dediğim gibi 11.sınıfım sağlık meslekte okuyorum 11.sınıfta bölüm seçilir 12 stajdır kaldığım dersi veremezsen hemşire yardımcılığına giremezsin dedi rehber hocamız

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Edebiyattan kaldıysan kalırsın ama diğer dersler (beden eğitimi,Din kültürü,Fizik,Coğrafya) bunlardan kalmazsın

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
dediğim gibi 11.sınıfım sağlık meslekte okuyorum 11.sınıfta bölüm seçilir 12 stajdır kaldığım dersi veremezsen hemşire yardımcılığına giremezsin dedi rehber hocamız
ben 10 sınıfta bölüm seçtim 12 yarı staj yarı okuldu sadece dil anlatım dersi zorunluydu diğerleri kalsanda bir şey olmuyordu ana ort 50 üzeri olma şartıyla tabi bilgisayar bölümünden mezun oldum ben

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
ben 10 sınıfta bölüm seçtim 12 yarı staj yarı okuldu sadece dil anlatım dersi zorunluydu diğerleri kalsanda bir şey olmuyordu ana ort 50 üzeri olma şartıyla tabi bilgisayar bölümünden mezun oldum ben
az çok aynı şeyleri söylüyoruz ana dersten kalırsan sınıf tekrarı diğer derslerden kalırsan sorumluluk verir geçersin zaten ortalaman 80 olsa 1 dersten kalsan belge vermiyorlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
az çok aynı şeyleri söylüyoruz ana dersten kalırsan sınıf tekrarı diğer derslerden kalırsan sorumluluk verir geçersin zaten ortalaman 80 olsa 1 dersten kalsan belge vermiyorlar
hayır ana dersten kalırsan 12. sınıf bitiminde yanlış hatırlamıyorsam (yada yıl sonumuydu biraz zaman geçti unuttum) sınava giriyorsun dersi vermek için diğer derslerde bir sorun çıkmıyor hiçbir şekilde aynı şeyleri söylemiyoruz benim okumuş olduğum okulla sizinki çok farklı

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
hayır ana dersten kalırsan 12. sınıf bitiminde yanlış hatırlamıyorsam (yada yıl sonumuydu biraz zaman geçti unuttum) sınava giriyorsun dersi vermek için diğer derslerde bir sorun çıkmıyor hiçbir şekilde aynı şeyleri söylemiyoruz benim okumuş olduğum okulla sizinki çok farklı
ana dersten kalkmaktan kastım sorumluluktanda kalmak dahil

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hamza Candan
50 altı kaldığın her dersin sorumluluğunu verirsin dostum
Hocam ben öyle bilmiyorum ama edebiyat ortalamanız 50 üzeri ve karne ortalamanız 50 üzeri ise hiçbir sorumluluğu vermiyorsunuz yaniş hiçbir dersten sorumlu değilsiniz geçen sene 2 dersten kalmıştım ama sorumlu olarak gözükmüyor hocalarada sormuştum

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ana dersten kalkmaktan kastım sorumluluktanda kalmak dahil
sen sorumlukuktan'Damı kalmayı kastediyorsun ondan kalırsan geçmiş olsun ama ondan okulda kalanı görmedim hocalar yardım ediyordu :D

Top Bottom