Neler Yeni

1 günde 3k vaka artışı

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Arkadaşlar herkese merhabalar. Malum vakalar hala azalmadı ve bunu bile bile neden normalleşmeye gidiyoruz? 2gün önce vaka 9k iken dün 12k (11.800). Tahminim 1 hafta sonra yine kısıtlama gelir fakat anlamadığım nokta şu. Ben sınava gircek kişilerdenim. Bu hafta sınav başlayacaktı ve Ziya Selçuğun açıklaması şu şekilde: Vakaların böyle artacağını bilmiyorduk herkesten özür diliyoruz erteleme için. Sınavlar ile alakalı böyle bi açıklaması var ee madem bu hafta ertelendi ve vakanın yüksek olduğunu anladınız 1 hafta sonra vaka yine artacak burdaki ertelemenin mantığı ne ben ertelenmesini istedim fakat mantığı çözemiyorum. Veya vakaların artacağını bile bile neden her yer açılmaya başlandı. Sizin de düşüncelrinizi merak ediyorum.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Evren avcı
kanka normalleşmeye gitse sebebimiz ülkeye en çok döviz getiren kaynak turizm olduğu için yaz mevsimi yavaştan gelmeye başladı. mecbur açacaklar.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Bu hafta sınav başlayacaktı ve Ziya Selçuğun açıklaması şu şekilde: Vakaların böyle artacağını bilmiyorduk herkesten özür diliyoruz erteleme için. Sınavlar ile alakalı böyle bi açıklaması var ee madem bu hafta ertelendi ve vakanın yüksek olduğunu anladınız 1 hafta sonra vaka yine artacak burdaki ertelemenin mantığı ne ben ertelenmesini istedim fakat mantığı çözemiyorum. Veya vakaların artacağını bile bile neden her yer açılmaya başlandı. Sizin de düşüncelrinizi merak ediyorum.
Bir tek bizmi 2 gündür sınav oluyoruz?

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

emir1515

80+
Dün okullar açılmış idi. Ve çoğu okul da olduğu gibi herkes mesafe kuralına uymuyor. Bizim sınıfımız 2 gruba ayrıldı. 2. Grup her teneffüs vaktinde sınıfımıza topluca ve çoğu mesafe kuralına uymadan geliyorlar idi genel olarak konuşacağım çoğu kişi mesafe gibi belirli kurallara uymamaktadır ve bunun önüne geçilmediği sürece vaka sayısı genellik ile artıcaktır. Ve okullar açılmasa idi ekonomik olarak gerilemeye devam edebilirdik. Olan 8. ve 12. sınıflara oldu diyebiliriz.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Ayrıca çoğu çocuğa test yapılmıyor korona olsa dahi. Bu rakamlar doğrudan gerçeği yansıtmıyor ki okullar dolayısıyla umarı virüs bulaşmaz. Mutant ve diğer varyasyonlar varken açılması doğru değil bence.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
En geç 1 2 haftaya Vaka sayısı 15000 sınırını aşacak
#RezAlın [Tahmindir]

alex jensen

80+ Silver
En geç 1 2 haftaya Vaka sayısı 15000 sınırını aşacak
#RezAlın [Tahmindir]
sınav için çalışmadığımızı bahane ettiğimizi söyleyenler vardı 1 hafta sonra 20k 30k vaka görünce görüücem onların yüzlerini

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bu arada bu artış test sayıları azaldığı halde böyle, haftaya daha çok artacaktır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,124
Üyeler
163,609
Son üye
Sakurai_