Neler Yeni

1 hafta içinde oynamalık güzel oyunlar

Fl4ie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ilker gülenç
Bütçe
200

Arkadaşlar ufak bi kaza yaptım 5 gün falan ev de olucam bu sırada ağrılarımı düşündürtmyecek bi oyun istiyorum souls like tarzında sekire elden ring gibi ama çok kasmıyacak biraz efektif olsun güzel gözüksün bide özel güçlerimiz olsun wo long falan gördüm ama fazla çin yapımı kaçtı gözüme grafikler birazda canlı olsun sekiro falan çok soluk geldi adamı kombolarken içimiz rahatlasın bide herşeyi kendi yapmasın kombo yapıcağımızda bizimde emeğimi olsun fazla şey istedim biliyorum ama bunlara yakın bi şer varsa yazarsanız sevinirim
(doom gibi oyunları biliyorum farklı bi oyun istiyorum)

emoemir09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emirhan Kahyaoğlu
Sifu oynayabilirsin kanka

homa_55

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
kaan üstün
NARAKA BLADEPOİNT tavsiye ederim :kedi:

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
sefa mert

Arkadaşlar ufak bi kaza yaptım 5 gün falan ev de olucam bu sırada ağrılarımı düşündürtmyecek bi oyun istiyorum souls like tarzında sekire elden ring gibi ama çok kasmıyacak biraz efektif olsun güzel gözüksün bide özel güçlerimiz olsun wo long falan gördüm ama fazla çin yapımı kaçtı gözüme grafikler birazda canlı olsun sekiro falan çok soluk geldi adamı kombolarken içimiz rahatlasın bide herşeyi kendi yapmasın kombo yapıcağımızda bizimde emeğimi olsun fazla şey istedim biliyorum ama bunlara yakın bi şer varsa yazarsanız sevinirim

(doom gibi oyunları biliyorum farklı bi oyun istiyorum)

istediğin tarzda değil ama metro serisi (2033-lastlight-exodus) çok tavsiye ederim

Azurairu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emre Berk Ertuğrul
crysis serisini oynayabilirsin oynamadıysan, onun dışında gta5 üzmez hala yeniden bitirilebilir bence sıkmadıysa, bf1-5-2042, forest, days gone, alan wake, fear3, little nightmares 1,2 , sniper elite 3,4,5 (5 varmı bilmiyorum tam vardı galiba), sniper ghost warrior 2(3-4 kere bitirdim), onun dışında minecraft oynanılabilir başka aklıma gelen yok şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

batman serisine bakabilirsin

Keyfen

80+ Bronze
geniş vaktin varken bdo önerebilirim

Top Bottom