Neler Yeni

1 hafta önce gördüğüm rüyam gerçek oldu

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Alperen Yılmaz
arkadaşlar 1 hafta önce uyurken rüya gördüm. aracım park halindeyken kırmızı bir tofaş arabası arka tampona vurma etkisiyle birden yataktan irkilme duyusu ile uyandım ve arabamı kontrol etmeye gittim sorun yoktu. aradan 1 hafta geçtikten sonra bugun tahlihsiz bir şekilde arka tamponuma enteresan bir şekilde kırmızı tofaşlı bir kişi vurdu.çok şaşkın durumdayım. karşı tarafı aile sakinleri sayesinde bulduk suçunu itiraf etti ve arabanın tamponunu ankarada yetkili volkswagen servisinde yaptırmayı düşündük ve her masrafı karşılamayı kabul ettiler. araç daha 2014 model jetta 1.6 70bin km de moralim çok bozuldu.

Alıntıyı görüntüle
Çoğu insanda var rüyanın gerçek olması bende ilkokuldayken ortokulda okuduğum okulu rüyamda gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Oğuzhan
arkadaşlar 1 hafta önce uyurken rüya gördüm. aracım park halindeyken kırmızı bir tofaş arabası arka tampona vurma etkisiyle birden yataktan irkilme duyusu ile uyandım ve arabamı kontrol etmeye gittim sorun yoktu. aradan 1 hafta geçtikten sonra bugun tahlihsiz bir şekilde arka tamponuma enteresan bir şekilde kırmızı tofaşlı bir kişi vurdu.çok şaşkın durumdayım. karşı tarafı aile sakinleri sayesinde bulduk suçunu itiraf etti ve arabanın tamponunu ankarada yetkili volkswagen servisinde yaptırmayı düşündük ve her masrafı karşılamayı kabul ettiler. araç daha 2014 model jetta 1.6 70bin km de moralim çok bozuldu.

Alıntıyı görüntüle
Reis şüphelendi reis geleceği gördü 😈😈😈😈😱😱😱😱😱

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
Rüyanıza şaşırdım hocam ben aynı durumu küçükken yaşamıştım ben laptopum bozuktu o zaman çocuktum bilmiyodum sürekli bir mavi ekranda kalıyodu rüyamda tekrar deneyince açılıyordu uyanında yaptım açılmıştı harbiden çok tuhaf gelmişti xkogx zula oynamaya devam etmiştim o zaman

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Rüyanıza şaşırdım hocam ben aynı durumu küçükken yaşamıştım ben laptopum bozuktu o zaman çocuktum bilmiyodum sürekli bir mavi ekranda kalıyodu rüyamda tekrar deneyince açılıyordu uyanında yaptım açılmıştı harbiden çok tuhaf gelmişti xkogx zula oynamaya devam etmiştim o zaman
zula görünce nedense gülesim geldi :D

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
hocam o zamanlar tam prime dönemiydi çok oynardım prosuydum dfhkd
emeklimi oldun artık yoksa yaşın ilerlediği için keyif mi almıyorsun artık. benimde zamanında wolfteam hayatsız gibi oynadığım oyunda bana özel masa açtırıp kd kastırırlardı para karşılığı ve telefon kontör için ahh ah....

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,784
İsim
Taha yücel
emeklimi oldun artık yoksa yaşın ilerlediği için keyif mi almıyorsun artık. benimde zamanında wolfteam hayatsız gibi oynadığım oyunda bana özel masa açtırıp kd kastırırlardı para karşılığı ve telefon kontör için ahh ah....
Hevesi geçti ya artık sarmıyor yaş da büyüyünce ben hatta 1.5 yıl rekabetçi oyunlara arada vermiştim hem zevk almıyodum hem de sinir yapıyodu hikayeli oyunlar oynuyodum şu 2-3 aydır gene bi valoranta başladım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
Hevesi geçti ya artık sarmıyor yaş da büyüyünce ben hatta 1.5 yıl rekabetçi oyunlara arada vermiştim hem zevk almıyodum hem de sinir yapıyodu hikayeli oyunlar oynuyodum şu 2-3 aydır gene bi valoranta başladım
bende pes 6 dan başlayıp pes2021 kadar oynadım şimdi fifa 24 ile 25 oynamaktayım saç baş yolduran bir oyun bu sene son bırakacağım hikayeli oyunlar adamdır.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
oğuzhan ege
fifa 25 bende de var fifadan soğuttu gerçekten
2 sene fifa oynamaktaym benim canımı sıkan tek nokta pc için söylüyorum oyuna uptade gelince oyun yavaşlıyor akıcı oynuyamıyorum ve canımı sıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,147
Üyeler
168,595
Son üye
NStar
Top Bottom