Neler Yeni

1 haftada 4-5 kilo nasıl alırım ?

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,574
İsim
Taha yücel
Soru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,187
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
2 öğünde tavuk pilav ye, gece yatmadan önce süt + muz + cici bebe + keçiboynuzu + kuruyemiş karıştır, bunu ye.
1 haftada 5 kilo alacağının garantisini kimse veremez, ama bunlar bilinen yöntemler.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,574
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yağ oranın ikiye katlanır asla yapmanı önermem. En sağlıklısı yavaş olandır.
1.70 boy 55 kg yum bir zararı olur mu ki. bayramdan sonra spora salonuna kayıt olucam da çok zayıf duruyorum vucüdumun toparlanmasını istiyorum
2 öğünde tavuk pilav ye, gece yatmadan önce süt + muz + cici bebe + keçiboynuzu + kuruyemiş karıştır, bunu ye.
1 haftada 5 kilo alacağının garantisini kimse veremez, ama bunlar bilinen yöntemler.

2mApoo

80+ Silver
1.70 boy 55 kg yum bir zararı olur mu ki. bayramdan sonra spora salonuna kayıt olucam da çok zayıf duruyorum vucüdumun toparlanmasını istiyorum
Spora mutlaka yazıl ve makro besinlerin ihtiyacın olanı kadarına belirle ve tüket.
Değişimi izle....

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Soru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
önce kilo allayım sonra spor yapayım diye bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

spor yaparken eğer sarms veya steroidler kullanmayacaksan ayda alacağın 4 5 kilo üzeri fazla yağlanma yapar
güzel beslenirsen az yağlanırsın

123kral14

80+ Silver
gece yatmadan önce süt + muz + cici bebe + keçiboynuzu + kuruyemiş karıştır, bunu ye.
Sabah kalkınca
1656424500424.png

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,574
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

spor yaparken eğer sarms veya steroidler kullanmayacaksan ayda alacağın 4 5 kilo üzeri fazla yağlanma yapar
güzel beslenirsen az yağlanırsın
önce kilo alayım sonra spor yapayım gibi bir düşüncem yok zaten temmuz da spora başlamamın sebebi kurban bayramı olması normalde erken başlıcaktım ama kurban girince benim spor salonunu erteledi babam

Spor yaparken nasıl beslineceğime dair bir bilgim yok ama ilk kez spora gidicem Kayıt olucağım salonda 1 e 1 ders veriyorlar hoca oluyor hep yanında onla beraber yapıyorsun o konu da iyi çünkü bir hiç bilgim yoktu çok detaylı sormadım belki beslenme konusunda da yardımcı olur

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
önce kilo alayım sonra spor yapayım gibi bir düşüncem yok zaten temmuz da spora başlamamın sebebi kurban bayramı olması normalde erken başlıcaktım ama kurban girince benim spor salonunu erteledi babam

Spor yaparken nasıl beslineceğime dair bir bilgim yok ama ilk kez spora gidicem Kayıt olucağım salonda 1 e 1 ders veriyorlar hoca oluyor hep yanında onla beraber yapıyorsun o konu da iyi çünkü bir hiç bilgim yoktu çok detaylı sormadım belki beslenme konusunda da yardımcı olur
beslenmeye yardımcı olmaz salonun diyetisyeni vardır belki

Top Bottom