TahaCel
80+ Gold
Dahası
Soru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
Yağ oranın ikiye katlanır asla yapmanı önermem. En sağlıklısı yavaş olandır.Soru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
1.70 boy 55 kg yum bir zararı olur mu ki. bayramdan sonra spora salonuna kayıt olucam da çok zayıf duruyorum vucüdumun toparlanmasını istiyorumYağ oranın ikiye katlanır asla yapmanı önermem. En sağlıklısı yavaş olandır.
2 öğünde tavuk pilav ye, gece yatmadan önce süt + muz + cici bebe + keçiboynuzu + kuruyemiş karıştır, bunu ye.
1 haftada 5 kilo alacağının garantisini kimse veremez, ama bunlar bilinen yöntemler.
Spora mutlaka yazıl ve makro besinlerin ihtiyacın olanı kadarına belirle ve tüket.1.70 boy 55 kg yum bir zararı olur mu ki. bayramdan sonra spora salonuna kayıt olucam da çok zayıf duruyorum vucüdumun toparlanmasını istiyorum
önce kilo allayım sonra spor yapayım diye bişey yokSoru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
spor yaparken eğer sarms veya steroidler kullanmayacaksan ayda alacağın 4 5 kilo üzeri fazla yağlanma yaparönce kilo allayım sonra spor yapayım diye bişey yok
Sabah kalkıncagece yatmadan önce süt + muz + cici bebe + keçiboynuzu + kuruyemiş karıştır, bunu ye.
önce kilo alayım sonra spor yapayım gibi bir düşüncem yok zaten temmuz da spora başlamamın sebebi kurban bayramı olması normalde erken başlıcaktım ama kurban girince benim spor salonunu erteledi babamönce kilo allayım sonra spor yapayım diye bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
spor yaparken eğer sarms veya steroidler kullanmayacaksan ayda alacağın 4 5 kilo üzeri fazla yağlanma yapar
güzel beslenirsen az yağlanırsın
Kanka cicibebe baya kilo aldiriyor aksam sutle karistirip ic yararnini gorursunSoru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
1 hafta da o kadar kilo almak sadece ve sadece yağ oranını yükseltir sonra skinnyfat olarak gezersin...Soru yukarda nasıl alırım ? internette kilo alma diyetleri var 1 haftaa 5 kilo diye yapmalımıyım?
makrolar şunlar ;makro besin ne ?
beslenmeye yardımcı olmaz salonun diyetisyeni vardır belkiönce kilo alayım sonra spor yapayım gibi bir düşüncem yok zaten temmuz da spora başlamamın sebebi kurban bayramı olması normalde erken başlıcaktım ama kurban girince benim spor salonunu erteledi babam
Spor yaparken nasıl beslineceğime dair bir bilgim yok ama ilk kez spora gidicem Kayıt olucağım salonda 1 e 1 ders veriyorlar hoca oluyor hep yanında onla beraber yapıyorsun o konu da iyi çünkü bir hiç bilgim yoktu çok detaylı sormadım belki beslenme konusunda da yardımcı olur