bilgin olmayan bir konuda araştırmadan cevap verme tavsiyemattın he
alıpta sorun yaşayanlar1.3M ye ne tür bir araba alabilirler ki? piyasayı pek bilmediğimden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötü olduğu kanaatine nerden varıyoruz acaba bir kaynağınız vb var mı ?
bende togg varbilgin olmayan bir konuda araştırmadan cevap verme tavsiyem
hocam 90 beygir bir arabaya 1.3m verilmemeli bence senede 5-6 defa 700km yol yapan uzun ve engebeli yol yapan bir aile kendileri bolu dağına çıkarken araba patlamasınpolo golf
eğer uzun yol yapılıyorsa asla elektrikli araba alınmaz aile kaç kişilik bu aradasatmayı planlayan bir aile değiller.
tesla 2 milyon tl ve kredi imkanı pek yok maalesef
hocam gelirleri krediyi ödeyebilecek düzeyde bir aile ya ona takılcaklarını hiç sanmıyorum800k kredi çekilmez sonradan pişman olurlar
bende togg var
4 idi en son hocameğer uzun yol yapılıyorsa asla elektrikli araba alınmaz aile kaç kişilik bu arada
seat arona 900k nakit 300k 0 faiiz veriyorlar onada bakhocam 90 beygir bir arabaya 1.3m verilmemeli bence senede 5-6 defa 700km yol yapan uzun ve engebeli yol yapan bir aile kendileri bolu dağına çıkarken araba patlamasın
Almam vag serisine yönelirdim.800K kredi çekip Togg almayı düşünüyoruz. İkinci el araçlara sıcak bakmayan bir aile için bu tercih mantıklı olur mu? Alternatif önerileriniz ya da deneyimleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
aynen öylehocam togg 600km yol yapamıyıor arj yetmiyor aldın arabıyı bunu farkettin veya yazılımsal bi hata farkettin veya hoşuna gitmedi satamassın çok zor araba sıfır satanı çok sarı sitede 0 ı satlyıor mantıklı olmak gerekirse alınmaz
eğer durumları iyiyse benzinli veya dizel almalarını öneririmhocam gelirleri krediyi ödeyebilecek düzeyde bir aile ya ona takılcaklarını hiç sanmıyorum
4 idi en son hocam