Neler Yeni

Çözüldü✓ +1 numaralı adamdan şüpheli mesaj

LynxTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz Çiftci
Arkadaşlar akşam saatlerinde +1 numaralı bir arkadaştan email hesabınız alınmıştır tarzı bir mesaj geldi son zamanlarda numaramı şüpheli yerlere verdiğimi hatırlamıyorum direk linkine tıklamamı yada bilgilerimi vermemi istese içim rahatlar direk dolandırıcı derdim ama dahada mesaj atmadı emailerime baktım onlardan şüpheli bir hareket göremedim ama genede içim rahat değil tel nomu bulabilen bir arkadaş için emailimi bulması dahada kolay değil mi bundan telaşlanmalı mıyım emailimle veya numaramla ne yapabilir?

Son düzenleme:

YunusOZ

80+ Bronze
Arkadaşlar akşam saatlerinde +1 numaralı bir arkadaştan email hesabınız alınmıştır tarzı bir mesaj geldi son zamanlarda numaramı şüpheli yerlere verdiğimi hatırlamıyorum direk linkine tıklamamı yada bilgilerimi vermemi istese içim rahatlar direk dolandırıcı derdim ama dahada mesaj atmadı üzerine gittim emailerime baktım onlardan şüpheli bir hareket göremedim ama genede içim rahat değil tel nomu bulabilen bir arkadaş için emailimi bulması dahada kolay değil mi bundan telaşlanmalı mıyım emailimle veya numaramla ne yapabilir?
Korkmanıza gerek yok. Email'in Çift faktörlü doğrulamayı açın. Eğer emin olamazsanız birde şifrenizi değiştirin. Bir şey yapamaz.

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar akşam saatlerinde +1 numaralı bir arkadaştan email hesabınız alınmıştır tarzı bir mesaj geldi son zamanlarda numaramı şüpheli yerlere verdiğimi hatırlamıyorum direk linkine tıklamamı yada bilgilerimi vermemi istese içim rahatlar direk dolandırıcı derdim ama dahada mesaj atmadı üzerine gittim emailerime baktım onlardan şüpheli bir hareket göremedim ama genede içim rahat değil tel nomu bulabilen bir arkadaş için emailimi bulması dahada kolay değil mi bundan telaşlanmalı mıyım emailimle veya numaramla ne yapabilir?
Çok kritiiiiiiik insanı bilinmeyen korkutur sözünün bir örneği daha.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Troll arkadaş vakası olabilir mi?

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Broo +1 numaralar cok kolay bir sekilde alinabiliyor dolandiricinin biri sizi aga düsürmeye calisiyor kesin engelleyin geçin linke falan da tiklamayin

LynxTU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yavuz Çiftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Broo +1 numaralar cok kolay bir sekilde alinabiliyor dolandiricinin biri sizi aga düsürmeye calisiyor kesin engelleyin geçin linke falan da tiklamayin
Engelledim ama link atmadı veya bilgilerimi istemedi sadece ingilizce bir şekilde your email account has been taken over dedi şüphelendiğim kısımda burası

panizher

80+ Silver
Fake engelle geç

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Engelledim ama link atmadı veya bilgilerimi istemedi sadece ingilizce bir şekilde your email account has been taken over dedi şüphelendiğim kısımda burası
Ücretsiz bir şekilde herkes +1 numara alabiliyor. Engelle geç boş birileri.

Top Bottom