Neler Yeni

1 ölü piksel çıktı sizce iade edeyim mi?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
aoc gaming 242spu modelini aldım, kutu harbi iyi hasar almıştı ezikler çizikler yırtılmalar vardı daha önce gitmiş başka müşteriye ama geri gelmiş belli yani, sol üst köşede 1 adet ölü pikseli var hafiften de ghostingi var
mevcuttaki monitörü kenara koyup bunu ana ekran yapacaktım çift ekran gitmek istiyorum aciliyeti yok yani ama baktım şimdi artma durumu vs de olabilirmiş, 1 adetten bir problem olur mu sizce

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aoc gaming 242spu modelini aldım, kutu harbi iyi hasar almıştı ezikler çizikler yırtılmalar vardı daha önce gitmiş başka müşteriye ama geri gelmiş belli yani, sol üst köşede 1 adet ölü pikseli var hafiften de ghostingi var
mevcuttaki monitörü kenara koyup bunu ana ekran yapacaktım çift ekran gitmek istiyorum aciliyeti yok yani ama baktım şimdi artma durumu vs de olabilirmiş, 1 adetten bir problem olur mu sizce
Nereden aldınız? Eğer amazon dışıysa önce teknik servis vs. uğraştırabilirler buna hazırlıklı olun.

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
satıştan kaldırmışlar suanda iade edersen aynisini alamazsin köşede bi yerde ve rahatsiz etmiyorsa durabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada iade edip Gigabyte G24F-2 alabilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
Fatih
İade edin. Ederken de 14 günlük cayma hakkınızı kullanın.(ölü piksel derseniz ugrastirirlar) Eğer sıkışık piksel değilse tabii. Bir peçete ile üzerinden hafif bastırarak geçin düzelmezse iade düşünün bence.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nereden aldınız? Eğer amazon dışıysa önce teknik servis vs. uğraştırabilirler buna hazırlıklı olun.
itopya hocam

satıştan kaldırmışlar suanda iade edersen aynisini alamazsin köşede bi yerde ve rahatsiz etmiyorsa durabilir

yada iade edip Gigabyte G24F-2 alabilirsin
aynen satışta yok şuan büyük ihtimalle iadeden gelen bir ürün bu, ama yaptıkları çok yanlış, ayıplı bir mala stok açıp satamazsın yanlış bir şey bu, kutu ezik yırtık içindeki paketler aynı keza yırtılmış yazık yani

İade edin. Ederken de 14 günlük cayma hakkınızı kullanın.(ölü piksel derseniz ugrastirirlar) Eğer sıkışık piksel değilse tabii. Bir peçete ile üzerinden hafif bastırarak geçin düzelmezse iade düşünün bence.
itopyadan aldım hocam aynı şekilde orda da geçerli mi 14 günlük cayma hakkı?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
itopya hocam

aynen satışta yok şuan büyük ihtimalle iadeden gelen bir ürün bu, ama yaptıkları çok yanlış, ayıplı bir mala stok açıp satamazsın yanlış bir şey bu, kutu ezik yırtık içindeki paketler aynı keza yırtılmış yazık yani
İtopya ise onu direkt teslim almaz. Teknik servis raporu ister. Teknik serviste 3 4 altı normal diyip başından atar. THH harici değiştirmeniz zor.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Arızalı ürünün iadesi için servise istediler. İşi gücü bırakıp acıbadem şubesine götürdüm. Klavyenin arızalı olduğunu çalışmadığını söyledim. 15 günü geçtiği için (ürünü internetten aldım ve yaklaşık 1 aylık) internet satış iade hakkımın olmadığını servise göndereceklerini söylediler. Ürünü teslim alırken kesin sıvı temaslı diye söylendiler. Resmen orada tartıştım. Sonuç iki hafta sonra fabrikasyon arızalı olduğunun doa raporunu alınca ikna oldular. Para iadesi için bir hafta sürekli aradım. Bankaya ilettik gelir eder ile geçti. Bir sonraki hafta yattı. İtopya müşteri hizmetlerine işiniz düştü ise Allah sabırlar versin. Yanlış anlamayın ama 100-200 fazla veririm Amazondan alırım.

Bu güzel deneyim için acıbadem şubeniz başta olmak üzere sonsuz teşekkürler @itopya.com

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopya ise onu direkt teslim almaz. Teknik servis raporu ister. Teknik serviste 3 4 altı normal diyip başından atar. THH harici değiştirmeniz zor.
aradım 1-3 ölü piksele birebir değişim veya iade yapıyoruz dedi.. 3 den fazla ise tamire gönderiyoruz dediler

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
itopya hocam

itopyadan aldım hocam aynı şekilde orda da geçerli mi 14 günlük cayma hakkı?
iade et cayma hakkin bitmeden baska bisey alirsin. sana o kadar omen onerdim hocam alsaydim keske neyse saglik olsun şans diyelim

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Doğukan Barut
Arızalı ürünün iadesi için servise istediler. İşi gücü bırakıp acıbadem şubesine götürdüm. Klavyenin arızalı olduğunu çalışmadığını söyledim. 15 günü geçtiği için internet satış iade hakkımın olmadığını servise göndereceklerini söylediler. Ürünü teslim alırken kesin sıvı temaslı diye söylendiler. Resmen orada tartıştım. Sonuç iki hafta sonra fabrikasyon arızalı olduğunun doa raporunu alınca ikna oldular. Para iadesi için bir hafta sürekli aradım. Bankaya ilettik gelir eder ile geçti. Bir sonraki hafta yattı. İtopya müşteri hizmetlerine işiniz düştü ise Allah sabırlar versin. Yanlış anlamayın ama 100-200 fazla veririm Amazondan alırım.

Bu güzel deneyim için teşekkürler @itopya.com
amazondan aldım bir alt modelini sıfır hata ezik çizik yok muazzamdı fakat 900 tl ucuza bu varken onu iade edip bunu aldım, ondada ghosting vardı bir tık fazla ama problem değildi de bununda renkleri çok canlı hocam ya şuan 65 hzden 165 e geçince bi dünyam değişti ama amazona dün iade ettiğim ürün ulaşmış gece saat 2 sularında daa para iadesini yapmışlar muazzam çalışıyorlar

iade et cayma hakkin bitmeden baska bisey alirsin. sana o kadar omen onerdim hocam alsaydim keske neyse saglik olsun şans diyelim
knk omen ayakları ayarlanmıyor işte yoksa harbi gittim gördüm efsane duruyor ama ayakları ayarlanmıyor pivot yok

Uğur4040

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Uğu
Hocam sonuçta para ödeyip sıfır bir ürün aliyosunuz ve sizin elinize en iyi şartlarda ulaştırılması gerekiyo kutuyu açarken video cektinizmi veya kargocu kutuyu getirdiği zaman kutunun dışındaki ezilmeleri yirtilmaları tutanak tutup geri yollasaydiniz keşke büyük ihtimal garantiyle uğraştırırlar

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
amazondan aldım bir alt modelini sıfır hata ezik çizik yok muazzamdı fakat 900 TL ucuza bu varken onu iade edip bunu aldım, ondada ghosting vardı bir tık fazla ama problem değildi de bununda renkleri çok canlı hocam ya şuan 65 hzden 165 e geçince bi dünyam değişti ama amazona dün iade ettiğim ürün ulaşmış gece saat 2 sularında daa para iadesini yapmışlar muazzam çalışıyorlar

knk omen ayakları ayarlanmıyor işte yoksa harbi gittim gördüm efsane duruyor ama ayakları ayarlanmıyor pivot yok
bence iade edip indirim bitmeden gigabyte G24F-2 al reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,402
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom