Eğer 2 tane ayrı diske ihtiyacın varsa 2 tane ssd ama bir tane disk kullancaksan 1 tane 2tb ssdsizce hangisi daha çok performans verir?
2 tb ssd yi 1 tb 1tb diye bölemiyormusunEğer 2 tane ayrı diske ihtiyacın varsa 2 tane ssd ama bir tane disk kullancaksan 1 tane 2tb ssd
Benim bildiğim kadarıyla ssd yi 2ye bölmek performansını ve ömrünü düşürüyor2 tb ssd yi 1 tb 1tb diye bölemiyormusun
SSD'yi ikiye ya da daha fazla kümeye böldüğün zaman TRIM yine tüm bellek kümelerinde çalışır fakat SSD üreticileri SSD'yi kesinlikle bölmeyi önermiyor. Bu işlemin bellek hücrelerini daha fazla yıprattığını belirtiyorlar.2 tb ssd yi 1 tb 1tb diye bölemiyormusun
Bence de 1tane daha mantıklı ama iki diske ihtiyacı varsa 2 tane alsın1 tane alırdım açıkçası.Boş yere ssd yuvası doldurmak istemem
gerçekten o konu hakkında bir bilgim yokBenim bildiğim kadarıyla ssd yi 2ye bölmek performansını ve ömrünü düşürüyor
Ssd yi ikiye bölmek dediğim gibi performansı düşürüyor internetten araştırabilirsin o yüzden eğer 2 diske ihtiyacı varsa 2 tane ssd alsın dedimgerçekten o konu hakkında bir bilgim yok
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ayrıca kusura bakmayın yanlış bilgi verdiğim için. bendede 500 lük sata ssd vardı onuda windows kurarken ortadan bölmüştüm ancak bir sorun oluşmamıştı onun için öyle söyledimSsd yi ikiye bölmek dediğim gibi performansı düşürüyor internetten araştırabilirsin o yüzden eğer 2 diske ihtiyacı varsa 2 tane ssd alsın dedim