TRHasan
80+ Silver
Dahası
@FightForHonor @Treyarchminidump klasörüne bi gireyim dedim baktım 1 dosya var
hemen forumlara yazayım bunu dedim
mini
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
ram slota tam oturdu oturmasa dıt diye ses çıkarMemtest86 ile RAM testi gerçekleştiriniz.
RAM'lerin slotlarına doğru oturup oturmadığını kontrol ediniz.
Zararlı yazılım taraması yapınız.
SYS onarımı yapınız.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net
benim bilgisayarımda web haric yüksek ram yiyen uygulamalar ve oyunlar oynadığımda pc no signal hatası veriyorMemtest86 ile RAM testi gerçekleştiriniz.
RAM'lerin slotlarına doğru oturup oturmadığını kontrol ediniz.
Zararlı yazılım taraması yapınız.
SYS onarımı yapınız.
Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
Herkese merhabalar, bu rehberimde sizlere eksik ve bozuk SYS dosyalarını nasıl onaracağınızı söyleyeceğim. İlk olarak CMD yönetici olarak çalıştırmamız gerekiyor. Önemli not: Yönetici olarak çalıştırmadan komutları girerseniz komutlar işe yaramaz. Bu kodları birer birer sıra ile girelim...www.technopat.net