Bende 2021 Mayıs sonunda almıştım monitör 1 tane ölü pixel var halen 1 tane artma olmadı ama biraz da şans işi.arkadaşlar ekranımı yeni aldım ve ölü piksel testi yaptım bir tane çıktı vermem gerekirmi hemen başka ekranımda yok
anladım sonuçta garantisi var diye düşündüm çünkü iş içinde kullanıyorum 2. bir monitörde alamam şuan idare edecek bir şey de yokBende 2021 Mayıs sonunda almıştım monitör 1 tane ölü pixel var halen 1 tane artma olmadı ama biraz da şans işi.
Benimde durumum sizle aynıydı uğraşmak istemedim aldım kullandım.anladım sonuçta garantisi var diye düşündüm çünkü iş içinde kullanıyorum 2. bir monitörde alamam şuan idare edecek bir şey de yok
Garanti almaz boşuna göndermiş olursunuz. Tek seçenek iade. Firmalar ölü pikselli ürünleri almıyor 3 4 tane olmazsa ama amazondan aldıysanız birebir değişim isteyebilirsinizanladım sonuçta garantisi var diye düşündüm çünkü iş içinde kullanıyorum 2. bir monitörde alamam şuan idare edecek bir şey de yok
ya bende çok takılmamda insanı tribe sokuyolarknk tamamen şans ya çoğu monitörlerde var bende de var çevremde olan çok canını çok sıkma reis
Hocam milletin tribe sokmasından size ne, sen takmıyorsan gerisinin önemi yok.ya bende çok takılmamda insanı tribe sokuyolar
evet olursada gönderirim artık garantiyeHocam milletin tribe sokmasından size ne, sen takmıyorsan gerisinin önemi yok.
Sadece ileride ölü piksel artması olabilir.