Neler Yeni

1 tane ölü pikselden sorun olurmu

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
arkadaşlar ekranımı yeni aldım ve ölü piksel testi yaptım bir tane çıktı vermem gerekirmi hemen başka ekranımda yok

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,244
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İade et.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
arkadaşlar ekranımı yeni aldım ve ölü piksel testi yaptım bir tane çıktı vermem gerekirmi hemen başka ekranımda yok
Bende 2021 Mayıs sonunda almıştım monitör 1 tane ölü pixel var halen 1 tane artma olmadı ama biraz da şans işi.

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ozan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 2021 Mayıs sonunda almıştım monitör 1 tane ölü pixel var halen 1 tane artma olmadı ama biraz da şans işi.
anladım sonuçta garantisi var diye düşündüm çünkü iş içinde kullanıyorum 2. bir monitörde alamam şuan idare edecek bir şey de yok

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,953
İsim
Emre Zengin
anladım sonuçta garantisi var diye düşündüm çünkü iş içinde kullanıyorum 2. bir monitörde alamam şuan idare edecek bir şey de yok
Benimde durumum sizle aynıydı uğraşmak istemedim aldım kullandım.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Garanti almaz boşuna göndermiş olursunuz. Tek seçenek iade. Firmalar ölü pikselli ürünleri almıyor 3 4 tane olmazsa ama amazondan aldıysanız birebir değişim isteyebilirsiniz

faceage

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Alperen
Ben olsam iade ederdim. daha önce oldu ettim de.

The Batman

80+ Silver
Benim 2. Monitör bana fabrikadan hediye geldi 2 ölü pikseli var cok küçük belli olmuyor büyük degilse bence pek zarari olmaz gibi ama mükemmeliyetci biri isen gönder

Top Bottom