Neler Yeni

1 tane söyledim 2 tane geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emirhan
Beyler geçen hafta perşembe günü defactofitten hiq creatin söyledim cumartesi günü kargo elime ulaştı bugün okuldan döndüğümde tekrardan kargo evin kapısına bırakılmış şekilde duruyordu sipariş numaralarına falan baktım aynı ürün daha paketi açmadım sizce ne yapmalıyım bekliyim 1 haftaya falan mı açıyım almaya gelirler mi yoksa başıma bir şey gelirmi bundan dolayı (ekstra para da vermedim bu arada).

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,078
İsim
Hacı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,078
İsim
Hacı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Beyler geçen hafta perşembe günü defactofitten hiq creatin söyledim cumartesi günü kargo elime ulaştı bugün okuldan döndüğümde tekrardan kargo evin kapısına bırakılmış şekilde duruyordu sipariş numaralarına falan baktım aynı ürün daha paketi açmadım sizce ne yapmalıyım bekliyim 1 haftaya falan mı açıyım almaya gelirler mi yoksa başıma bir şey gelirmi bundan dolayı (ekstra para da vermedim bu arada).
Hak geçmesin gönder adamların ürününü

Tankman

80+ Bronze
olay gerçekleşene kadar herkes çok müslüman olur kendi başlarına gelse 2 tane ürğün gönderilmiş olsa keşke 3 tane gönderlerdi ya dicek insanlar burda gelmiş yok hak geçmesin yok nasıl uyuyonuz aynen kanka en iyi sizsiniz meleksiniz melekkkk dünyayı siz kurtaracaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,373
Üyeler
168,615
Son üye
furkannnn_
Top Bottom