thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
niye kızgın attın yanlış yazmışım ama özünde doğru sonuçta laptopa olmaz.
2.5 inç HDD almanız lazım laptop içinse.
niye kızgın attın yanlış yazmışım ama özünde doğru sonuçta laptopa olmaz.
2.5'' laptop için.
Seagate BarraCuda Pro ST1000LM049 SATA 3.0 7200 RPM 2.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate BarraCuda Pro ST1000LM049 SATA 3.0 7200 RPM 2.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate BarraCuda Pro ST1000LM049 SATA 3.0 7200 RPM 2.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 2.753,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu var fakat fiyatı fazla.
Hep laptopda kalmayacak bazen benim masaüstüne bazrn diğer laptoba taşımamız gerekecek içindekileri. O yüzden ilk taşımabiiir düşünüyordum. Bunlar iş görür mü?
https://www.n11.com/urun/seagate-st...tasinabilir-disk-104207?magaza=sitebilgisayarKardeşimin laptopda 500-600gb ders videoları var. Laptop da baya yavaşladı format atacağız lakin içindekileri bir tane harddisk alıp koymayı düşünüyoruz.
Taşınabilir harddiskler iş görür mü? Yoksa kasa için olanlarda çalışır mı? Yardımımıza ihtiyacım var. Bütçem 250-300 TL
O zaman taşınabilir alın.Hep laptopda kalmayacak bazen benim masaüstüne bazrn diğer laptoba taşımamız gerekecek içindekileri. O yüzden ilk taşımabiiir düşünüyordum. Bunlar iş görür mü?
O zaman niye taşınabilir HDD almıyorsun?Hep laptopda kalmayacak bazen benim masaüstüne bazrn diğer laptoba taşımamız gerekecek içindekileri. O yüzden ilk taşımabiiir düşünüyordum. Bunlar iş görür mü?
o zaman gücü pcden al satayı laptopa bağla dosyaları at çıkart. ancak öyle olur.Hep laptopda kalmayacak bazen benim masaüstüne bazrn diğer laptoba taşımamız gerekecek içindekileri. O yüzden ilk taşımabiiir düşünüyordum. Bunlar iş görür mü?
Yok kral 10km bunlar. (!)laptopa olmaz bunlar 2.5inch'liklere bakacaksın bunlar 5 inch
Konuda belirttim aga, düz olanlarda taşınıyorsa onlarda önerebilirsiniz diye.O zaman niye taşınabilir HDD almıyorsun?
Seagate Expansion Portable STEA1000400 USB 3.0 2.5" 1 TB Harici Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate Expansion Portable STEA1000400 USB 3.0 2.5" 1 TB Harici Harddisk fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate Expansion Portable STEA1000400 USB 3.0 2.5" 1 TB Harici Harddisk özelliklerini incele, 1.622,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok zahmetliymiş. Taşınabilir alayım bari.o zaman gücü pcden al satayı laptopa bağla dosyaları at çıkart. ancak öyle olur.
Konuda belirttim aga, düz olanlarda taşınıyorsa onlarda önerebilirsiniz diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok zahmetliymiş. Taşınabilir alayım bari.
la yanlış yazmışım doğrusunu siz yazın düzelteyim ya benim 5.5inch olan telefonumdan daha büyük allah allahYok kral 10km bunlar.
Ya knk esprisine dedim neden kızıyorsun?la yanlış yazmışım doğrusunu siz yazın düzelteyim ya benim 5.5inch olan telefonumdan daha büyük allah allah