Neler Yeni

1 TB Hdd İle Mining Nasıl Yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Y. Emre Demirci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar - Yazılım - Donanım
Instagram
y.emredemirci_
Öncelikle merhaba benim elimde 1 tb Hdd var bu hdd 2-3 aydır boşta ben bu hdd mining de kullanmak istiyorum . Miningden Sonra bu hdd nin sağlığı düşermi düşerse %100 den % kaça düşer? Aylık kaç $ gelir sağlar anlatırmısınız ? Mining yapmama yardımcı olurmusunuz ?

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Öncelikle merhaba benim elimde 1 tb Hdd var bu hdd 2-3 aydır boşta ben bu hdd mining de kullanmak istiyorum . Miningden Sonra bu hdd nin sağlığı düşermi düşerse %100 den % kaça düşer? Aylık kaç $ gelir sağlar anlatırmısınız ? Mining yapmama yardımcı olurmusunuz ?

En az 4tb olması gerek(kar için)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kâr etmek istiyorsanız en az 4 TB gerekli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Y. Emre Demirci
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
y.emredemirci_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
1TB ile kim 72$ kazanıyor allah için :D 6TB HDD'mi sattım bir geliri yok doğru düzgün diye. 1TB ile hiçbir şey kazanamazsınız. Ha illa öğrenmek istiyorsan, 1TB ile aylık 1 dolar civarı, 6TB ile 6,40 dolar civarı kazanıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu 4TB diye sallayanlar neye göre sallıyor? 4TB aylık 30 lira 40 lira anca bırakıyor. Bunlar kâr mı sanıyorsunuz allah aşkına? 4TB-6TB HDD'ler kaç para, siz o parayı ne kadar sürede çıkartıyorsunuz haberiniz var mı? Aylık 30-40 lira diye PC'yi tüm gün açık tutmaya değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Y. Emre Demirci
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
y.emredemirci_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1TB ile kim 72$ kazanıyor allah için :D 6TB HDD'mi sattım bir geliri yok doğru düzgün diye. 1TB ile hiçbir şey kazanamazsınız. Ha illa öğrenmek istiyorsan, 1TB ile aylık 1 dolar civarı, 6TB ile 6,40 dolar civarı kazanıyorsun.

Şu 4TB diye sallayanlar neye göre sallıyor? 4TB aylık 30 lira 40 lira anca bırakıyor. Bunlar kâr mı sanıyorsunuz allah aşkına? 4TB-6TB HDD'ler kaç para, siz o parayı ne kadar sürede çıkartıyorsunuz haberiniz var mı? Aylık 30-40 lira diye PC'yi tüm gün açık tutmaya değmez.
Anladım Hocam sağolun programları siliyorum

Dejour

80+ Bronze

İron Wolf 14 TB alırsa yaani

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
İron Wolf 14 TB alırsa yaani
Aylık 15-16 dolar bırakıyor, İron Wolf 4500-5000TL civarlarında yanlış bakmadıysam. Sizce mantıklı mı? 38 ayda parasını anca çıkarıyor ki o da XCH daha da düşmezse. Proje fena patladı, 6TB HDD'mi 900'e satabildiğim için çok mutluyum ben açıkçası. Burdan kazananlar proje daha yeni duyulduğunda direkt gidip yok fiyatına HDD alan ve çinlilerin yaptığı pool'da direkt olarak kazıma başlayan arkadaşlar. Benim gibi sonradan HDD alan ve resmi pool çıkmasını bekleyen saflar zarar etti.

Dejour

80+ Bronze
Aylık 15-16 dolar bırakıyor, İron Wolf 4500-5000TL civarlarında yanlış bakmadıysam. Sizce mantıklı mı? 38 ayda parasını anca çıkarıyor ki o da XCH daha da düşmezse. Proje fena patladı, 6TB HDD'mi 900'e satabildiğim için çok mutluyum ben açıkçası. Burdan kazananlar proje daha yeni duyulduğunda direkt gidip yok fiyatına HDD alan ve çinlilerin yaptığı pool'da direkt olarak kazıma başlayan arkadaşlar. Benim gibi sonradan HDD alan ve resmi pool çıkmasını bekleyen saflar zarar etti.
Hiç Mining yapmayın o zaman
Ekran kartları fiyatlarından dolayı GT 1030 aldım

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz

1. konuyu ethereum olarak açmışsın. hdd ile ethereum mining i yapamazsın. 2. 1 tb hdd çok yetersiz bir kapasite. 3. donanımının plot oluşturmak için yeterli bir seviyede olması lazım. diğer türlü plot oluşturmak bile çok uzun sürer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon
235 plot ile (24TB yaklaşık) ancak günlük vere vere 0.60 0.70 cent veriyor. Youtubedan gördüğünüz saçma sapan videolara özenmeyin.

Bu işleri araştırmadan girmeyin.

1633197679112.png

Top Bottom