Neler Yeni

1 TB HDD Mİ 480GB SSD Mİ?

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
Oyunları m2 ye kurma.Oyunda m2 ile sata arasında en kaliteli 2 ürünün arasında ki fark %5 falandır (Map yükleme , oyun içi texture uplooad PUBG gibi br oyunlarında). O yüzden Sata ssd alman daha mantıklı hem daha ucuz m2 ye göre.
hocam zaten şuan zaten m2 var m2 kullanıyorum yetmediği için yanına alacagım

rynsz

80+ Bronze
yüksek yer kaplayan oyunlar için 1tb hdd mantıklı geliyor lakin gerçekten çok yavaş bence bütceni ayarlayıp bir miktar para biriktirip 1tb m2sdd almak..

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
SSD'den şaşmayın hocam. Oyun yüklemeleri beni kanser ediyor hdd'de.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
WD nin 1tb hdd sini kullanıyorum. Eskiden cs dust 2 girince ilk başta bir tık yavaş giriyordu ama sonra 2. Ele başladığımızda hızlı açılıyordu.
ikinci elde hızlı girmesinin sebebi harita bir kere belleğe alındıktan sonra açması daha kolay oluyor. başka harita girersen gene yavaş girer, çıkıp aynı haritaya girince gene bu sefer de hızlı girer

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,473
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Depolama veya oyun yüklemek için kullanacaksanız HDD den şaşmayın derim. Hem canı daha da geç iniyor.

Aman arkanızca başsız atlı felan koşmuyor kellenizi almak için. Aceleye ihtiyaç yok.

2.5 hdd kullanmanızı şiddetle öneririm. Bir sıkıntı yaşarsanız hdd kutusuna bağlayıp usb ile başka bilgisayara takıp belgelerinizi kullanabilirsiniz.
Ben 2.5 inc hdd rahatlığını gördüğümden bu yana 3.5 disklere elimi sürmüyorum bile.

The" L

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Şiyar Aydın
yüksek yer kaplayan oyunlar için 1tb hdd mantıklı geliyor lakin gerçekten çok yavaş bence bütceni ayarlayıp bir miktar para biriktirip 1tb m2sdd almak..
bende öyle düşünüyorum 500gb m2 +480gb sata ile devam edip sonradan para olursa 1tb m2 ye geçerim diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,208
Üyeler
164,268
Son üye
teksefer
Top Bottom