- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu direk yuvaya takılı 1-3 2-4 nasıl oluyor?KItapcık olur içinde orda yazar bazen 1 3 bazen 2 4 takılır bende b510m anakart var 2 slot ikiside dolu
Bu direk yuvaya takılı 1-3 2-4 nasıl oluyor?KItapcık olur içinde orda yazar bazen 1 3 bazen 2 4 takılır bende b510m anakart var 2 slot ikiside dolu
Kaç yuva var kartta 1 mi 2 miBu direk yuvaya takılı 1-3 2-4 nasıl oluyor?
Takacak yerler kac taneKaç yuva var kartta 1 mi 2 mi
1 tane x1 yuvası var. 1 tane M2 yuvası onun haricinde takacak yer yok ne yazık kiKaç yuva var kartta 1 mi 2 mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takacak yerler kac tane
He tmm hocam her anakart farklı kb yın normal degerler1 tane x1 yuvası var. 1 tane M2 yuvası onun haricinde takacak yer yok ne yazık ki
3 gbyte hızdan da 400 almak kötü oluyor ama neyse ki sata ssd fiyatına alınca göze görünmüyor.He tmm hocam her anakart farklı kb yın normal degerler
Mesaj otomatik birleştirildi:
1000 den 400 oynamaz 500 den 400 normal
Çok fazla değer oynamış hangi marka dönüstürücü var3 gbyte hızdan da 400 almak kötü oluyor ama neyse ki sata ssd fiyatına alınca göze görünmüyor.
Anakartınızın pcie x1 slotu versiyonu ver. 2.0; 500mb ortalama normaldir. Dönüştürücünün kalitesi, uzatma kablosu derken bu hızda kayıp olması normal. Fiyatta problem yoksa m2 ileriye dönük olmasıyla daha mantıklı bir seçim lakin fiyat durumuna göre x1 yuvasına 2tb sata ssd daha mantıklı kalabilirdi, fiyatları bilmediğimden belirtmek istedim.Beyler şimdi kurulum sağladım, bende gigabyte b450mk anakart var x1 yuvasına taktım aparatla 400 MB /s hız verdi. Sizce normal midir?
1250 TL ye 1 tb Kingston nvme M2 ssd aldım.Anakartınızın pcie x1 slotu versiyonu ver. 2.0; 500mb ortalama normaldir. Dönüştürücünün kalitesi, uzatma kablosu derken bu hızda kayıp olması normal. Fiyatta problem yoksa m2 ileriye dönük olmasıyla daha mantıklı bir seçim lakin fiyat durumuna göre x1 yuvasına 2tb sata ssd daha mantıklı kalabilirdi, fiyatları bilmediğimden belirtmek istedim.
*Hız durumuna takılmamak lazım. Anakartta sata portlar, m2 portlar doluysa depolamayı arttırmak için mecbur bu hızları kabul edeceğiz. Güle güle kullanın.
TeşekkürlerAnakartınızın pcie x1 slotu versiyonu ver. 2.0; 500mb ortalama normaldir. Dönüştürücünün kalitesi, uzatma kablosu derken bu hızda kayıp olması normal. Fiyatta problem yoksa m2 ileriye dönük olmasıyla daha mantıklı bir seçim lakin fiyat durumuna göre x1 yuvasına 2tb sata ssd daha mantıklı kalabilirdi, fiyatları bilmediğimden belirtmek istedim.
*Hız durumuna takılmamak lazım. Anakartta sata portlar, m2 portlar doluysa depolamayı arttırmak için mecbur bu hızları kabul edeceğiz. Güle güle kullanın.