Neler Yeni

1 Tb M2 SSD Önerisi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atalay Çelik
Merhaba 1 tb m2 ssd almayı düşünüyorum. Oyunları depolamak için kullanacağım dram olmasına gerek yok. Anakartımda soğutucuda olmadığı için çok ısınan bir model olmasını istemiyorum. Aşağıdaki modellerden hangisini alayım sizce?

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Tuğra Yıldız
Merhaba 1 tb m2 ssd almayı düşünüyorum. Oyunları depolamak için kullanacağım dram olmasına gerek yok. Anakartımda soğutucuda olmadığı için çok ısınan bir model olmasını istemiyorum. Aşağıdaki modellerden hangisini alayım sizce?

https://amzn.eu/d/0WoiFxy aktif olarak 1 gundur kullanmaktayim sorulari alabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atalay Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MoonWalk

80+ Silver
NV3'ün birçok varyantı var, en kaliteli olanları gelirse gayet iyiler ancak fazla kaliteli olmayan versiyonları da denk gelebilir. Extreme her türlü belli bir standartta.

Yusufcuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf Eymen

Şahsen ben WD SN580 kullanıyorum birkaç aydır hiçbir sorunu görmedim norbalde 40 derecede takılıyor stres testlerinde bile max 55-56 derece gördüm (anakrtın soğutucusu takılıydı) ona göre karar verebilirsin veya bu ssd hakkında soracağın bir şey varsa sorabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atalay Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen ben WD SN580 kullanıyorum birkaç aydır hiçbir sorunu görmedim norbalde 40 derecede takılıyor stres testlerinde bile max 55-56 derece gördüm (anakrtın soğutucusu takılıydı) ona göre karar verebilirsin veya bu ssd hakkında soracağın bir şey varsa sorabilirsin
muhtemelen sandisk extreme modelini alacağım ama yinede teşekkürler.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
861
İsim
Alperen Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atalay Çelik

shankar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Atalay Çelik

bu varken diğerlerine bakılmaz bile dram en f/p
bu modelin ısınması nasıl acaba bilginiz varmı? exceria g2 için ısınıyor diyorlardı.

MoonWalk

80+ Silver
sandisk hızı ve kararlığı iyi ama wd kingston vs gibi uzun süre gitmez diye düşünüyorum
WD ve SanDisk bir nevi aynı markadır.
Doğru, ikisi aynı model olarak düşünülebilir.
bu modelin ısınması nasıl acaba bilginiz varmı? exceria g2 için ısınıyor diyorlardı.
Sorun olacak seviyeye gelmiyor, sağlığı da diğerlerine göre daha hızlı düşer ancak yine sorun olmaz. Depolama için Exceria G2 daha alt kalite sunar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,203
Üyeler
172,344
Son üye
Brkkecan21
Top Bottom