1 tüp tüy dökücü krem yeter mi

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,595
Beyler şimdi bacak kol vucüd kıllarımı alıcam krem ile. Kol kıllarım zaten az makineyle aldığım için göğüs ve vucüd kullarım da az onlarıda makineyle alıyordum genelde çok uzamadı uzasa bile çok uzun değil Bacak kıllarım fazla full vücud alıcam 1 tüp tüy dökücü yeter mi ve nasıl kullanıyoruz sürüp bekliyim direk yıkanım mi yoksa kazıma şeyi felan var onuda kullanım mı

Hocam bizim bi arkadaş da kullanıyordu bacaklarına ve koluna krem yan etkimi ne yapmış sanki faça atmış gibi derisini soymuş krem

ben daha 3 gun once kullandim. Tup kac ml ve killarin ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200ml kremin ceyregi 2 bacaga yetiyor. Sirtinada ona gore hesaplarsin. Kil sayisi kremin bitmesinni etkilemiyor nasil olsa yine ayni sekilde sureceksin
Duzenleme: ceyrek bile degil %15-20 arasi

Son düzenleme:
ben daha 3 gun once kullandim. Tup kac ml ve killarin ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200ml kremin ceyregi 2 bacaga yetiyor. Sirtinada ona gore hesaplarsin. Kil sayisi kremin bitmesinni etkilemiyor nasil olsa yine ayni sekilde sureceksin
Duzenleme: ceyrek bile degil %15-20 arasi
Knk 200Ml tüp veet men hasa cilt olan Kıllarım öyle gür değil üst vücudumun bacakları bitek fazla. Sırtımda kıl yok denecek kadar bir şey oraya sürmicem

İlk başta küçük bir bölüme sürüp bekle yan etki belki yapar. Kullanma türüne göre yeter veya yetmez. Çok sürüp az yayarsan 1 tüp bile yetmez ama normalde 1 tüp tüm vücuda yeter.

Tıraş makinesi varsa onu kullan.

koltuk altına sürme.

Beyler şimdi bacak kol vucüd kıllarımı alıcam krem ile. Kol kıllarım zaten az makineyle aldığım için göğüs ve vucüd kullarım da az onlarıda makineyle alıyordum genelde çok uzamadı uzasa bile çok uzun değil Bacak kıllarım fazla full vücud alıcam 1 tüp tüy dökücü yeter mi ve nasıl kullanıyoruz sürüp bekliyim direk yıkanım mi yoksa kazıma şeyi felan var onuda kullanım mı
Hamam otu kullan

Geri